Preskočiť na hlavný obsah

L´Oréal Unlimited vodeodolná maskara

Ahojte!

Pred nejakým časom mi zaslala značka L´Oréal balík, kde bola aj ich novinka a to maskara Unlimited vo vodeodolnej verzii. Majú aj klasickú verziu ale tu som neskúšala.

L´Oréal Unlimited vodeodolná predlžujúca maskara



Táto maskara určite zaujme hneď svojím prevedením. Kto ju už mal v rukách, tak si určite všimol,že má polohovateľnú kefku. Najprv som si myslela, že je to somarina ale čo som si čítala na nete, tak niektorým ženám vážne uľahčila nanášanie riasenky. Mne osobne je ale jedno či má klasickú kefku alebo či ju má polohovateľnú. Obal je sám o sebe pekný (mám rada modrú farbu).
Kefka nanáša podľa mňa celkom dosť maskary a tak je kefku potrebné pred nanesením otrieť. Každopádne stačí len jedna vrstva a riasy sú predĺžené a výrazné.


Výhodou tejto vodeodolnej maskary vidím hlavne v jednoduchosti odlíčenia. Nie je potrebné na odlíčenie použiť nejaké špeciálne produkty. Riasenka ide ľahko a rýchlo dole pomocou teplej (nie vlažnej) vody. Riasenka urobí "žmolky", ktoré sa dajú ľahko dole z tváre.

Čo sa týka výdrže, tak s maskarou som veľmi spokojná. V pohode vydrží celý deň až pokiaľ ju sama nedám dole. Nemrví sa, neopadáva a vydrží aj vodu. Jediné čo by som vytkla je to, že mi pripadá, že riasy zlepuje.


Celkovo mám z tejto maskary dobré pocity a hovorí o tom fakt, že ju používam každý deň od kedy ju mám doma.

Túto riasenku určite nájdete v každej drogérii a aj online. Na stránke Notino.cz stojí 259 Kč



Čo hovoríte na túto maskaru? Zaujala vás? Skúšali ste ju?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Neznám. Ale každopádně má zajímavý design včetně toho polohovatelného kartáčku

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem se na tuto řasenku dívala. Líbí se mi, že se dá odlíčit jen vodou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U jsem tuhle řasenku zaznamenala a docela mě láká.. :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.