Preskočiť na hlavný obsah

Rozviedla som sa

Ako som sa rozviedla a v 24 rokoch? Len po necelých 4 rokoch manželstva? Ak vás to zaujíma, tak práve o tom bude dnešný článok.

 Nie je všetko tak ako to na prvý pohľad vyzerá. S manželom budeme oslavovať budúci týždeň 4 výročie svadby. A nie, nerozviedli sme sa naozaj. Ale niečo podobné sme zažili pri hre, o ktorej vám dnes chcem niečo napísať.


Táto hra sa hrá v dvojici: muž a žena. Každý má svoju figúrku a presúva sa po hracej ploche podľa toho, koľko hodí na hracej kocke. Ak pôjdete túto hru hrať po prvýkrát, tak je potrebné si najprv nastrihať hracie kartičky, ktoré znázorňujú majetok. Na začiatku hry si každý postaví svoju figúrku na štart  ( žena červenú a muž modrú). Žena dostane hneď kartičky Deti a Dom. Potom sa už len putuje po hracom poli. Niektoré políčka sú označené, kde buď dostanete nejakú kartu, ktorá má predstavovať spoločný majetok alebo ju podarujete ale môžte aj o nejaké prísť.


My sme s manželom túto hru hrali a úprimne skoro skončil na mizine. Ja som túto hru vyhrala a mala som väčšinu vecí. Hra to je celkom zaujímavá a v pohode. Človek môže pri nej zistiť, že rozvod nie je ľahký.

Táto hra ma za úlohu srandovne navodiť atmosféru rozvodu ale určite ho nechce nejako zlahčovať.


Ak vás hra zaujala, tak odporúčam stránku Saruman.cz kde si ju môžte zakúpiť. Okrem tejto hry tu nájdete množstvo rôznych vecí, ktoré vás určite zaujmu.

Hra ROZVOD NANEČISTO stojí 249 Kč a stále sa môže hrať dookola. Je možné, že raz "vyhrá " žena a nabudúce môže zase vyhrať chlap. Zábavná hra pre páry, manželov ale aj kamarátov.


Mne sa páčila a určite je skvelým spestrením večerných chvíľ.

Svojho manžela milujem a dúfam, že nikdy rozvod naozaj nezažijem. Snáď som vás týmto článkom nesklamala, že som sa naozaj nerozviedla.

Prajem pekný deň.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Zajímavá hra, na zabití nudy může být dobrá.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Je to srandovná oddychová hra 😊 My sme sa zabavili (Aj keď manžel nerváčil) 😁

      Odstrániť
  3. Páni, ani bych nevěřila, že i na rozvod se může vymyslet hra :D Opravdu originální :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeeejda a ja som sa zľakla normálne toho názvu článku až som zistila že je to len hra:)) teraz už vymyšľaju kadejake hry teda to som ani netušila:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tohle je hodně originální! :D Připadá mi to jako Dostihy a sázky apod. Věřím, že to může být zábavná hra.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to vážne srandovná hra. Dostihy a sázky bola moja niekedy najobľúbenejšia hra. Ešte stále ju mám doma.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.