Preskočiť na hlavný obsah

Havlíkova přírodní apotéka - Kapka rosy, Bylinná osvěžující a hydratační voda

Prajem pekný deň.

Ako sa dneska máte? Ja som ešte stále chorá a tak oddychujem. Pri chorobe som si ale našla aj čas na napísanie tohto článku. Prajem vám príjemné čítanie.



Dneska tu mám pre vás dva produkty, ktoré som si zamilovala. Jeden slúži na odlíčenie a druhý na osvieženie. Havlíkova přírodní apotéka je značka, ktorú vám určite nemusím predstavovať. Ja som už pár produktov od tejto značky skúšala a zatiaľ som bola so všetkým spokojná. Ak si chcete prečítať starší článok tak tu je link. Tentokrát som si kúpila odličovaciu vodu Kapka rosy.


Táto voda je určená pre všetky typy pleti. Ja mám zmiešanú pleť a vyhovuje mi. Pleť ľahko a dôkladne odlíči. Stačí použiť malé množstvo na tampón a jemnými pohybmi zotriem všetok make-up z tváre. Okrem make-upu ma odstrániť aj nečistoty a prachové čiastočky. Tento produkt má pleť aj hydratovať.

Po použití je pleť čistá, svieža a hydratovaná. Neštípe ani pri odlíčení očí. Má príjemnú vôňu, ktorú som si obľúbila. Balenie má 100 ml a jeho cena je 168 Kč.

Ďalším produktom, ktorý som si zakúpila je Bylinná osvěžujíci a hydratační voda.


Neviem ako vy ale ja zbožňujem hlavne v lete rôzne vody na pleť, ktoré ju rýchlo a účinne osviežia. Táto má príjemnú vôňu po bylinkách. Na pleti je ľahká a dá sa použiť aj na make-up. Tento sprej má pleť aj rozjasniť. A pravdou je, že po nanesení pleť vyzerá zdravšie a sviežejšie. Musím napísať, že aj môjmu manželovi sa tento sprej páči. Skúšala som ho aj na ňom a povedal, že je veľmi príjemný. Môže sa samozrejme použiť aj na telo a nie len na pleť. Ja som si kúpila malé balenie aby som ho mohla mať v kabelke. Balenie má 50 ml a má praktický rozprašovač. Cena tohto balenia je 98 Kč.
Tento sprej je určený pre všetky typy pleti ale hlavne na dehydrovanú a unavenú pleť.

Oba tieto produkty vám môžem určite odporúčať. Mne vyhovujú a som rada, že som si ich kúpila. Cena je tiež fajn. Ak hľadáte nejaké prírodné produkty, tak určite sa pozrite aj na Havlíka. Mňa tam stále lákajú rôzne produkty a možno niekedy vyskúšam všetky ;-)


Skúšali ste nejaký z týchto produktov? Skúšali ste niečo od Havlíka? Ste s touto značkou spokojné? Budem rada za každý komentár a prípadne aj za odber môjho blogu.

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Já měla od této značky intimní gel a taky jsem byla velmi spokojená. Líbí se mi oba výrobky a též bych je ráda vyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky chci už dlouho něco vyzkoušet, no zatím jsem si od nich nic nepořídila. Budu to muset napravit. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite treba vyskúšať ich produkty. Podľa mňa to je veľmi dobrá značka a v obchode som bola vždy milo prekvapená z predavačiek :-)

      Odstrániť
  3. Od Havlíka jsem měla jenom tří minutovou ranní čistící masku a byla super. Od té doby jsem nic nevyzkoušela, protože mám zatím velké zásoby kosmetiky. Mám ji ale určitě na seznamu a chci značku poznat blíž :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu mám tiež veľmi rada :-) Tiež túto značku objavujem pomaly :-)

      Odstrániť
  4. O Havlákově apotéce jsem toho už hodně slyšela, ale ještě jsem si nic nepořídila. Kažopádně se čím dál víc přesvědčuji o tom, že by něco za vyzkoušení určitě stálo :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že nebudeš sklamaná. Ak pôjdeš do predajne, tak tam ti určite poradia. Je to jeden z obchodov, kde stále rada chodím a uprednostňujem kúpu v obchode pred eshopom :-)

      Odstrániť
  5. Tuhle značku chci už dlouho vyzkoušet. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O značce vím už dlouho, ale zatím jsem od ní nic nezkoušela. A to říkám už dlouho, že od ní něco musím konečně vyzkoušet :-D tak doufám, že se tak stane brzy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite treba niečo vyskúšať. Je to skvelá značka a majú dobré produkty.

      Odstrániť
  7. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog
    and wished to say that I've truly enjoyed browsing your
    blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I
    hope you write again soon!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.