Preskočiť na hlavný obsah

Tri zázraky od Havlíkovej prírodnej apotéky


Dneska som si tu pre Vás pripravila recenziu na tri produkty, ktoré skúšam a testujem už dlhšiu dobu. Tieto produkty som si zakúpila v kamennej predajni Havlíkovej Apotéky v Karlových Varoch. Tento nákup bol veľmi príjemný. Predavačka mi všetko vysvetlila a dala mi aj nejaké vzorky na vyskúšanie.



Prvým produktom, ktorý som si zakúpila bola "Královská snídaně pro pleť" Je to 3-minútová ranná maska. Túto masku si aplikujem ráno na ešte neumytú pleť a nechám pôsobiť tri minúty. Následne si ju zmyjem teplou vodou a nanesiem krém. Aplikácia tejto masky je jednoduchá. Na tvári sa zmení ako keby na takú vodičku. Vôňa je veľmi príjemná. Táto maska je vhodná na hlbkovú hydratáciu pleti, zvyšuje elasticitu, redukuje symptómy dehydratácie a podporuje funkcie kožnej bariéry.
Cena: 278 Kč/ 30ml



Ja môžem povedať sama za seba, že po tejto maske mám pleť vážne hydratovanú a zdá sa mi vypnutejšia. Pleť vyzerá jemnejšie a lepšie na pohľad. Na tento ranný rituál som si zvykla a som veľmi rada, že som ju vyskúšala. V zime sa táto maska odporúča používať radšej večer.

Druhým produktom je opäť maska. Tieto masky striedam každé ráno. Dva dni používam Kráľovské raňajky a jeden deň túto "Pečujicí a čisticí" Ako ste už pochopili táto maska je opäť ranná a opäť pôsobí na pleti len 3 minúty. Táto maska pleť ráno vyčistí, hydratuje a naštartuje ju na nový deň. Táto maska chráni pred UV žiarením, čistí od toxických splodín a pomáha pri starostlivosti o akné. Maska ma výraznejšiu vôňu ako tá prvá. Za mňa to je celkom príjemná vôňa. Tieto produkty proste voňajú po bylinkách. Na pleti sa opäť zmení ako keby na vodičku ale je trošku hutnejšia ako tá prvá.
Cena: 189 Kč/30 ml



Už po pár použitiach týchto masiek som videla pozitívne účinky na mojej pleti. Očividne je viac hydratovaná, je jemnejšia, pomáhajú mi s začervenanými miestami. Je pružnejšia a rozjasnená. Obe tieto masky sú skvelé a určite ich odporúčam.

Posledným produktom, ktorý som testovala je krém na pleť "Český krém" . Používam ho každý deň. Je vhodný aj ako báza pod make-up. Je vhodný pre všetky typy pleti a je určený ako pre ženy, tak aj pre mužov. Ja mám dosť suchú pokožku a tak ho používam na celú vyčistenú tvár. Tento krém môžte použiť ak máte pleť unavenú a to tak, že si nanesiete malé množstvo na tvár. krk, dekolt a suché miesta na pokožke. Môžte ju použiť aj ako masku a to tak, že si nanesieme silnejšiu vrstvu na pleť a necháme pôsobiť 5 až 10 minút. Potom ju zotrieme. Je vhodná aj na použitie cez noc. Krém ma veľmi príjemnú, opäť bylinkovú vôňu. Je hutnejší ale pri kontakte s pokožkou sa zmení na neviditeľný jemný krém, ktorý sa rýchlo a ľahko vstrebe do pleti.
Cena: 168 Kč/30 ml



Tieto tri produkty ma veľmi milo prekvapili a som s nimi spokojná. Ľahko sa aplikujú a nemajú zbytočne dlhú dobu pôsobenia na pleti. Myslím, že u nikoho nebude problém si tieto masky ráno dať. Tri minúty si určite nájde každá z nás. Popritom samozrejme môžte robiť niečo iné.


Všetky tieto si môžte zakúpiť buď v kamennej predajni alebo na eshope. Ja som si s mojou prvou návštevou hneď aj založila vernostnú kartičku. Škoda len, že neplatí aj na nákup cez e-shop. Tie kamenné predajne sú ale také krásne, že tam budem veľmi rada chodiť doplniť si zásoby a vyskúšať aj niečo iné. Momentálne ma zaujala "Maska pařba" , ktorú som dostala ako vzorku k nákupu.

Všetky tieto produkty majú pekné balenia a aj samotné obaly. Majú certifikát CPK Bio a nie sú testované na zvieratách. V každej krabičke bol aj pekný odkaz. Všetky tieto produkty mám v 30 ml balení a to balenie vystačí vážne na dlhú dobu. Spotreba je veľmi malá, keďže stačí použiť iba malé množstvo. Ja som tieto produkty začala používať 30.08.2017 a ešte stále tam mám toho dosť.


K nákupu som okrem vzoriek dostala aj obálku a Havlíkove noviny a všetko som to mala zabalené v peknej taštičke.


Zaujali Vás tieto produkty? Mali ste niečo od Havlíka? Budem rada ak mi dáte vedieť v komentári.
S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.