Preskočiť na hlavný obsah

Micelárna voda L'oreal Paris


Ahojte!

Čím sa odličujete? U mňa na blogu ste si už nejaké typy mohli prečítať a dneska tu mám ďalší.




Značku L'oréal určite nemusím predstavovať. Ja som sa nedávno rozhodla, že vyskúšam ich micelárnu vodu Sublime fresh 3v1. Táto voda je vhodná pre normálnu a zmiešanú pleť. Môžte ju použiť na tvár, oči ale aj pery. Osobne môžem povedať, že krásne a ľahko odlíči celú tvár.

Odličujem sa pomocou tampónika, na ktorom je trochu tejto vody a jemnými pohybmi odlíčim najprv oči a následne pery a celú tvár. Na oči používam osobitný tampónik. Táto voda ma v očiach neštípe a nepociťujem po nanesení ani žiadne pnutie. Pleť je po odlíčení krásna a čistá. Na dotyk je jemná a celkovo vyzerá sviežo.


Má odlíčiť, odstrániť nečistoty a zároveň aj upokojiť tvár. Je hypoalergénna a bez alkoholu.

Môžte ju používať každé ráno a večer. Po nanesení sa nemá oplachovať. Ja osobne si ale pleť ešte oplachujem. Túto micelárnu vodu používam len na odlíčenie, takže ju používam len večer. Nepoužívam ju na čistenie pleti. Na to mám gél od Neutrogeny.


Tento produkt si môžte zakúpiť na stránke Clinia.cz a jeho cena je 99 Kč. Balenie má 200 ml.

Ja veľmi pekne ďakujem tomuto eshopu za poskytnutie produktu na recenziu. Určite Vám odporúčam pozrieť si aj ďalšie produkty zo starostlivosti o pleť. Nájdete tam aj micelárne vody L'oréal pre iné typy pokožky ako je táto.

Ak to mám všetko zhrnúť tak táto voda s malým množstvom odstráni ľahko celý make-up. Cena za balenie je prijateľná. Ja som s ňou spokojná a určite ju môžem odporúčiť.

Skúšali ste už túto micelárnu vodu? A poznáte tento eshop? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. hezký, já mám teď od yves rocher a potom dermacol :))

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta vypadá skvěle, určitě vyzkouším :) moc se mi líbí tvůj styl psaní a blog, dávám odběr,taky píšu blog, tez budu ráda za odběr :) www.fitfoodhealthy.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já moc nemám v lásce micelární vody, přijde mi, že mi hrozně vysušujou pokožku, proto používám odličovací oleje :) Nicméně můžu říct, že tahle je za opravdu dobrou cenu vzhledem k tomu, že se jedná o L'oreal!

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  4. túto micelárku som ešte neskúšala, ja som verná klasike od Garnier :) tá sa mi zatiaľ najviac osvedčila :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá dobře, já mám teď tu modrou a jsem docela spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já micelárky úplně vyřadila. Na odličování používám odličovací hadřík nebo houbičku - používájí se bez produktů. Takže jednak šetřím peněženku, ale i svoji pleť (méně chemie). Ale když jsem micelárky používala - nejraději jsem měla Biodermu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já se maluji minimálně, ale teď jsem objevila kouzlo odličovacích ubrousků :) Ale tahle micelární voda vypadá skvěle :) i cena je velmi příznivá :) o eshopu slyším poprvé :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.