Preskočiť na hlavný obsah

Micelárna voda L'oreal Paris


Ahojte!

Čím sa odličujete? U mňa na blogu ste si už nejaké typy mohli prečítať a dneska tu mám ďalší.




Značku L'oréal určite nemusím predstavovať. Ja som sa nedávno rozhodla, že vyskúšam ich micelárnu vodu Sublime fresh 3v1. Táto voda je vhodná pre normálnu a zmiešanú pleť. Môžte ju použiť na tvár, oči ale aj pery. Osobne môžem povedať, že krásne a ľahko odlíči celú tvár.

Odličujem sa pomocou tampónika, na ktorom je trochu tejto vody a jemnými pohybmi odlíčim najprv oči a následne pery a celú tvár. Na oči používam osobitný tampónik. Táto voda ma v očiach neštípe a nepociťujem po nanesení ani žiadne pnutie. Pleť je po odlíčení krásna a čistá. Na dotyk je jemná a celkovo vyzerá sviežo.


Má odlíčiť, odstrániť nečistoty a zároveň aj upokojiť tvár. Je hypoalergénna a bez alkoholu.

Môžte ju používať každé ráno a večer. Po nanesení sa nemá oplachovať. Ja osobne si ale pleť ešte oplachujem. Túto micelárnu vodu používam len na odlíčenie, takže ju používam len večer. Nepoužívam ju na čistenie pleti. Na to mám gél od Neutrogeny.


Tento produkt si môžte zakúpiť na stránke Clinia.cz a jeho cena je 99 Kč. Balenie má 200 ml.

Ja veľmi pekne ďakujem tomuto eshopu za poskytnutie produktu na recenziu. Určite Vám odporúčam pozrieť si aj ďalšie produkty zo starostlivosti o pleť. Nájdete tam aj micelárne vody L'oréal pre iné typy pokožky ako je táto.

Ak to mám všetko zhrnúť tak táto voda s malým množstvom odstráni ľahko celý make-up. Cena za balenie je prijateľná. Ja som s ňou spokojná a určite ju môžem odporúčiť.

Skúšali ste už túto micelárnu vodu? A poznáte tento eshop? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. hezký, já mám teď od yves rocher a potom dermacol :))

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta vypadá skvěle, určitě vyzkouším :) moc se mi líbí tvůj styl psaní a blog, dávám odběr,taky píšu blog, tez budu ráda za odběr :) www.fitfoodhealthy.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já moc nemám v lásce micelární vody, přijde mi, že mi hrozně vysušujou pokožku, proto používám odličovací oleje :) Nicméně můžu říct, že tahle je za opravdu dobrou cenu vzhledem k tomu, že se jedná o L'oreal!

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  4. túto micelárku som ešte neskúšala, ja som verná klasike od Garnier :) tá sa mi zatiaľ najviac osvedčila :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá dobře, já mám teď tu modrou a jsem docela spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já micelárky úplně vyřadila. Na odličování používám odličovací hadřík nebo houbičku - používájí se bez produktů. Takže jednak šetřím peněženku, ale i svoji pleť (méně chemie). Ale když jsem micelárky používala - nejraději jsem měla Biodermu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já se maluji minimálně, ale teď jsem objevila kouzlo odličovacích ubrousků :) Ale tahle micelární voda vypadá skvěle :) i cena je velmi příznivá :) o eshopu slyším poprvé :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.