Preskočiť na hlavný obsah

Tablety 3D Chili


Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás článok a recenziu na tabletky, ktoré som brala. Mohli ste ich vidieť u mňa na instagrame.



V prvom rade by som chcela podotknúť, že okrem týchto tabletiek som nedodržiavala žiadnu diétu a ani som necvičila. Mesiac som brala tieto tabletky a o ich účinkoch a mojej skúsenosti si môžte teraz prečítať. S týmito tabletkami som dostala aj diétny jedalníček. Tento jedalníček obsahuje jedlá na mesiac. Je tam rozpísaný aj nákupný zoznam aby sa Vám uľahčila práca s týmto jedalníčkom. V tejto elektronickej knihe nájdete okrem jedalníčku aj rady ako bojovať proti celulitíde. Za mňa to je vážne super kniha a človek sa tam toho dosť dozvie. Ja som si ho celý preštudovala a nejaké jedlá som aj vyskúšala a určite si ešte aj nejaké spravím ale ja osobne si nemyslím, že všeobecný jedalníček je vhodný pre každého. Každý má iné telo a sám musí vedieť čo mu chýba a čoho má dostatok. Ale ako inšpirácia je určite fajn.


Ja osobne nejem veľmi sladké. V mojom jedálníčku mám dosť zahrnuté ovocie a zeleninu. Mastné a ťažké jedlá mám do roka možno 4krát. Nezdravé jedlá (chipsy,hamburgeri,pizze...)si občas dám ale nevyhľadávam ich. To by bolo asi tak všetko o mojom stravovaní.


Čo sa týka fyzickej aktivity tak nie je taká akú by som chcela docieliť. Stále sa u mňa nájde niečo lepšie na práci než by som cvičila. Áno je to smutné a už vážne s tým chcem niečo robiť. Moja kondička už nie je taká, akú som mala a to ma aj dosť štve. Preto teraz dúfam, že sa konečne dostanem z tej hnusnej choroby a začnem cvičiť (pravidelne). V práci mám dosť veľkú fyzickú záťaž na telo (pracujem manuálne a dvíham aj ťažšie veci, urobí veľa krokov a podobne). Do práce a z práce chodím pešo. Snažím sa chodiť často na prechádzky s manželom a naším psíkom. Takže ak to tak zhrniem, tak mám takú strednú aktivitu.

No ale prejdime k tomu o čom Vám chcem dnes povedať. A to o tom ako fungujú a čo sú to vlastne za tabletky. Princíp je jednoduchý. V balení sú 3 farby tabletiek. Každá z nich sa berie 30 minút pred jedlom.

Žltá - ráno podporuje organizmus
Červená - poobede spaľuje tuk a kalórie
Zelená - večer očisťuje telo od toxínov


Ja som mala dávkovanie STANDARD - tri tablety denne, po jednej z každej farby.

Žltá tableta obsahuje zázvor, kurkumu, biele fazule a garcíniu kambodžskú.
Červená obsahuje guaranu, kapsaicín a pektín.
Zelená obsahuje právenku latnatú, acai bobule a zelený čaj.

Tieto tabletky obsahujú výhradne prírodné suroviny.


Na záver by som tieto tabletky zhrnula ako skvelý doplnok stravy. Ja som mala pred nejakým časom dosť hnusnú črevnú virózu a od vtedy som mala dosť problémy so žalúdkom. Skoro po každom jedle som sa cítila plná, nafuknutá a bolo mi ťažko na žalúdku. Tablety mi tieto problémy vyriešili. Už nemávam taký pocit ako som mala pred tým. Schválne píšem tento článok s odstupom času aby som Vám mohla povedať, že či sa po dobratí týchto tabletiek všetko vrátilo k tomu starému alebo či sa ten žalúdok upravil tak, že to zostalo. U mňa osobne tieto tabletky zafungovali. So žalúdkom už nemám problémy. Kľudne môžem jesť všetko a necítim sa už zle. Nakoniec by som povedala, že za mesiac užívania týchto tabliet som schudla 3 kg. Tieto kilá som opäť nenabrala takže sa u mňa nedostavil žiaden jojo efekt. Človek si ale musí uvedomiť, že len tabletky nie sú riešenie. Je to len doplnok a také nakopnutie. Pri každom chudnutí treba myslieť na cvičenie a vyváženú stravu. Mojím cieľom je momentálne všetko spevniť a k tomu mi pomôže len cvičenie.

Ja veľmi pekne ďakujem za možnosť otestovať tieto tablety 3D Chili a na ich stránke si môžte prečítať podrobnejšie informácie a aj cenu tabliet.
Facebook
Instagram


Ak máte ešte nejaké otázky tak mi ich kľudne napíšte do komentára.

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Vypadají velmi zajímavě. O biologické aktivitě některých látek obsažených v chilli už jsem četla několikrát a tak nepochybuji, že i tyto tablety budou skvělý doplněk stravy pro někoho, kdo nerad pálivá jídla a chilli v přirozené podobě. :) Díky za zajímý článek a měj se fajn!

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.