Preskočiť na hlavný obsah

Tablety 3D Chili


Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás článok a recenziu na tabletky, ktoré som brala. Mohli ste ich vidieť u mňa na instagrame.



V prvom rade by som chcela podotknúť, že okrem týchto tabletiek som nedodržiavala žiadnu diétu a ani som necvičila. Mesiac som brala tieto tabletky a o ich účinkoch a mojej skúsenosti si môžte teraz prečítať. S týmito tabletkami som dostala aj diétny jedalníček. Tento jedalníček obsahuje jedlá na mesiac. Je tam rozpísaný aj nákupný zoznam aby sa Vám uľahčila práca s týmto jedalníčkom. V tejto elektronickej knihe nájdete okrem jedalníčku aj rady ako bojovať proti celulitíde. Za mňa to je vážne super kniha a človek sa tam toho dosť dozvie. Ja som si ho celý preštudovala a nejaké jedlá som aj vyskúšala a určite si ešte aj nejaké spravím ale ja osobne si nemyslím, že všeobecný jedalníček je vhodný pre každého. Každý má iné telo a sám musí vedieť čo mu chýba a čoho má dostatok. Ale ako inšpirácia je určite fajn.


Ja osobne nejem veľmi sladké. V mojom jedálníčku mám dosť zahrnuté ovocie a zeleninu. Mastné a ťažké jedlá mám do roka možno 4krát. Nezdravé jedlá (chipsy,hamburgeri,pizze...)si občas dám ale nevyhľadávam ich. To by bolo asi tak všetko o mojom stravovaní.


Čo sa týka fyzickej aktivity tak nie je taká akú by som chcela docieliť. Stále sa u mňa nájde niečo lepšie na práci než by som cvičila. Áno je to smutné a už vážne s tým chcem niečo robiť. Moja kondička už nie je taká, akú som mala a to ma aj dosť štve. Preto teraz dúfam, že sa konečne dostanem z tej hnusnej choroby a začnem cvičiť (pravidelne). V práci mám dosť veľkú fyzickú záťaž na telo (pracujem manuálne a dvíham aj ťažšie veci, urobí veľa krokov a podobne). Do práce a z práce chodím pešo. Snažím sa chodiť často na prechádzky s manželom a naším psíkom. Takže ak to tak zhrniem, tak mám takú strednú aktivitu.

No ale prejdime k tomu o čom Vám chcem dnes povedať. A to o tom ako fungujú a čo sú to vlastne za tabletky. Princíp je jednoduchý. V balení sú 3 farby tabletiek. Každá z nich sa berie 30 minút pred jedlom.

Žltá - ráno podporuje organizmus
Červená - poobede spaľuje tuk a kalórie
Zelená - večer očisťuje telo od toxínov


Ja som mala dávkovanie STANDARD - tri tablety denne, po jednej z každej farby.

Žltá tableta obsahuje zázvor, kurkumu, biele fazule a garcíniu kambodžskú.
Červená obsahuje guaranu, kapsaicín a pektín.
Zelená obsahuje právenku latnatú, acai bobule a zelený čaj.

Tieto tabletky obsahujú výhradne prírodné suroviny.


Na záver by som tieto tabletky zhrnula ako skvelý doplnok stravy. Ja som mala pred nejakým časom dosť hnusnú črevnú virózu a od vtedy som mala dosť problémy so žalúdkom. Skoro po každom jedle som sa cítila plná, nafuknutá a bolo mi ťažko na žalúdku. Tablety mi tieto problémy vyriešili. Už nemávam taký pocit ako som mala pred tým. Schválne píšem tento článok s odstupom času aby som Vám mohla povedať, že či sa po dobratí týchto tabletiek všetko vrátilo k tomu starému alebo či sa ten žalúdok upravil tak, že to zostalo. U mňa osobne tieto tabletky zafungovali. So žalúdkom už nemám problémy. Kľudne môžem jesť všetko a necítim sa už zle. Nakoniec by som povedala, že za mesiac užívania týchto tabliet som schudla 3 kg. Tieto kilá som opäť nenabrala takže sa u mňa nedostavil žiaden jojo efekt. Človek si ale musí uvedomiť, že len tabletky nie sú riešenie. Je to len doplnok a také nakopnutie. Pri každom chudnutí treba myslieť na cvičenie a vyváženú stravu. Mojím cieľom je momentálne všetko spevniť a k tomu mi pomôže len cvičenie.

Ja veľmi pekne ďakujem za možnosť otestovať tieto tablety 3D Chili a na ich stránke si môžte prečítať podrobnejšie informácie a aj cenu tabliet.
Facebook
Instagram


Ak máte ešte nejaké otázky tak mi ich kľudne napíšte do komentára.

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Vypadají velmi zajímavě. O biologické aktivitě některých látek obsažených v chilli už jsem četla několikrát a tak nepochybuji, že i tyto tablety budou skvělý doplněk stravy pro někoho, kdo nerad pálivá jídla a chilli v přirozené podobě. :) Díky za zajímý článek a měj se fajn!

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.