Preskočiť na hlavný obsah

Sleek



Takže po dlhej dobe som sa odhodlala kúpiť si aj iné paletky ako len tie čo sú bežne dostupné v drogériách. A tak som sa rozhodla pre začiatok si kúpiť paletky od Sleek.

Kúpila som si dve:
1. I DIVINE IN ULTRA MATTES V1
2. I DIVINE IN SNAPSHOTS
   


Zaujali ma hneď na prvý pohľad. Ich farby ma veľmi očarili a hlavne teraz v jari budú skvelými spoločníčkami.

Hneď ako som rozbalila svoju objednávku tak som bola nadšená krásnymi krabičkami , ktoré som si ešte nechala (nemám to srdce vyhodiť ich :D ) Samotný obal je čierny s nápisom Sleek. Ťahšie sa otvára ale vyzerá vážne elegantne. Vnútri je zrkadlo aj spolu s penovým aplikátorom. Ja používam väčšinou štetce takže neviem posúdiť aký ten aplikátor vlastne je aj keď som ho vyskúšala :-) Ale myslím, že sa s ním veľmi dobre nepracuje. Alebo to je možno len vo mne.

Kupovala som z ich stránky E- shop sleek
Dodanie bolo celkom rýchle. Do dvoch týždňov som mala svoju objednávku doma.

A teraz k recenzii. Farby sú veľmi pekné. Neprášia sa. Majú dobrú pigmentáciu. Je na nich super, že mi neostávajú pod okom ako niektoré iné. Majú dobrú výdrž aj keď nemám pod nimi podkladovú bázu.


I DIVINE IN ULTRA MATTES V1









 Ako si môžete všimnúť tak tiene s názvom Chill, Dragon Fly, Pucker, Floss, Crete a Pow nemajú veľmi dobrú pigmentáciu. A to som si ich nabrala dosť a aj viackrát som prešla po ruke ale bohužiaľ je to bieda.
Na oku vyzerajú trošku lepšie, keď si dám podkladovú bázu. Bez nej nie sú skoro vôbec vidieť.






Tu je výsledok hrania sa s farbami z Paletky Ultra Mattes V1. Viem, že to nie je nič moc ale to je len preto aby ste videli aj ako vyzerajú na viečku :-) Berte to s rezervou.

Na prvej fotke som použila : Bamm, Cricket a Dragon Fly.
Na druhej fotke som použila : Pow a Sugarlite

I DIVINE IN SNAPSHOTS








Táto paletka sa mi páči viac. Hlavne ma okúzlili tie krásne farby. Ako si môžete všimnúť niektoré sú metalické. Pár tieňov je matných. Martini a Sand Walker majú trošku horšiu pigmentáciu ale ostatné sú skvelé. Už sa neviem dočkať ako ich bude používať pri líčení.

Takže záver je taký, že za tú cenu sú to celkom fajn paletky a určite sa chystám kúpiť si aj ďalšie odtiene.

Hodnotenie 9/10



Potom som si ešte kúpila aj Eye Dust in Zing.

Na nete ma očarila jeho krásna farba. Myslela som si, že bude skôr taká červená ale je skôr do oranžova. Ale nevadí mi to nejako. Farba je aj tak krásna.

Pri líčení som ich ešte nevyskúšala takže neviem posúdiť výdrž.

A čo Vy? :-) Máte nejakú paletku od Sleek? A ako ste s nimi spokojné? :-)




Komentáre

  1. Ty paletky vypadají skvěle. Odstíny jsou super. :-)
    http://vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.