Preskočiť na hlavný obsah

Nákup z Notino.cz + mini recenzie


Ahojte krásky!

Dneska tu mám pre Vás článok o nejakých produktoch, ktoré som si objednala ešte pred mesiacom ale chcela som Vám k nim napísať aj mini recenzie. Tento balíček som si kupovala z Notino.cz a všetko sú to pre mňa novinky - nič z toho som doma ešte nemala.



Začala by som dvoma produktami, ktoré sa hodia hlavne teraz v lete.
Na ochranu pred slnkom som si kúpila Farmona Sun Balance opaľovacie mlieko v spreji SPF50. Musím uznať, že na horskom slniečku v Tatrách ma toto mlieko ochránilo. Ani raz som sa nespiekla. Pokožka sa opálila do hneda a tento efekt mi zostal aj vďaka ďalšiemu produktu, ktorý som si kúpila. Dermacol After Sun telové mlieko po opaľovaní do sprchy bola moja záchrana po túre, keď som vážne chcela len sprchu a posteľ. Vďaka nemu som už po sprche nemusela používať žiadne telové mlieko. Vôňu má príjemnú a pokožka je po použití jemná.


Ďalej som si kúpila tri produkty na pery a jedne tiene.
Maybelline Baby Lips Sport hydratačný balzám na pery SPF 20. Tento balzám som používala celý čas v Tatrách ako ochranu pred slnkom. Pery mi jemne zafarbil do ružova, na perách bol príjemný a nespálila som si ich na slniečku. Ako ďalšie som si kúpila rúž v ceruzke od Maybelline Color Drama odtieň 420. Tieto ceruzky mám veľmi rada a už ku mne putuje ďalšia.
Od značky NYX som si kúpila Butter  rúž v odtieni 02, ktorý je na perách príjemný. Ako ďalšie som si od tejto značky kúpila tiene na oči v odtieni 37. Veľmi jemná krásna farba.


Hore je Maybelline Baby Lips Sport
Maybelline Color Drama
Nyx Butter



Na vlasy som si kúpila GOT2B PowderFul stylingový púder pre dokonalý objem. Tento púder som zatiaľ skúšala len dvakrát a tak Vám o ňom veľmi neviem povedať. Určite urobím naňho lepšiu recenziu. keď ho poriadne vyskúšam.

Na nos som si kúpila CETTUA Charcoal čistiace náplaste na zanesené póry na nose. V balení je 6 kusov a niečo vytiahli hneď po prvom použití. Zatiaľ som ich skúšala len raz takže viac informácií Vám dám nabudúce.


Ako posledné som si kúpila vosky od Yankee Candle. Zakúpila som si 4 druhy a ani jeden z nich som doma pred tým ešte nemala. Momentálne som pálila ešte len Fireside Treats, ktorý neskutočne krásne vonia po sladkom pečenom marshmallow. Krásna vôňa a zakúpila som si rovno dva vosky pretože podľa recenzíí na internete som vedela, že tento vosk bude pre mňa to pravé. Ďalší vosk, ktorý som vyskúšala bol Cuban Mojito, ktorý sa teraz v lete neskutočne hodí. Je to krásna svieža vôňa. Ďalšie dva vosky voňajú za studena veľmi pekne - Tobacco flower mi príde dosť silná a zaujímavá. Deliciuos Guava voňa sviežo a letne.


Tak a toto je môj celý nákup. Určite Vám o nejakých týchto výrobkoch ešte napíšem lepšie recenzie. Inak zatiaľ som spokojná so všetkým.

Skúšali ste niečo z toho? Alebo čo ste si nové kúpili Vy?

Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Skvelý výber YC voskov! Tie sú proste najlepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchový gel od Dermacol mám moc ráda. Zaujaly mě hodně ty náplasti na noc, mrknu na ně :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.