Preskočiť na hlavný obsah

Lirene krém pre suchú až veľmi suchú pokožku


Dnešný článok je o dennom krém, ktorý je určený pre suchú pokožku. Moja pleť je skôr suchšia a tak sa ju všemožne snažím hydratovať.

Vlastnosti:
Kombinácia mandľových lipidov, zmäkčovadiel a ceramidov hydratuje pokožku a obnovuje jej prirodzenú ochrannú lipidovú vrstvu.

Efekty:
Pleť znovu získava svoj komfort, je intenzívne hydratovaná, vyzerá odpočinuto

Tento výživný vyhladzujúci krém je určený pre suchú až veľmi suchú pokožku.



Cez deň som si obľúbila tento krém, ktorý mi úplne vyhovuje. Rýchlo sa vstrebe do pokožky a nezanecháva mastný film. Je príjemný a nemá nejakú výraznú vôňu čo mi vyhovuje. Cítiť ju len trošku keď si krém nanášam ale na pleti ju vôbec necítim. Krém je celkom hutný a ľahko sa nanáša. Tento krém má SPF 15 čo ma veľmi potešilo a určite je to výhoda. Neobsahuje žiadne parabeny. Používam ho aj ako podklad pod make-up a celkom mi vyhovuje. Pleť sa mi po nanesení neleskne. Na tvári mám suché hlavne líca a po použití tohto krému sa mi zdá, že už ich nemám až také suché ako som ich mala kedysi.


Krém je zabalený v oranžovej krabičke. Každý typ krému má svoju farbu. Pre suchú je to oranžová. Balenie má 50 ml a krém je v plastovom kelímku čo je dobré hlavne ak Vám spadne. Aspoň sa nerozbije ako krémy čo majú sklenený obal. Viečko je šrubovacie a pod ním sa nachádzal aj kovové fóliové viečko.


Tento krém si môžete zakúpiť na Notino.cz


Ja som s ním spokojná. Cena je super a účinky sú skvelé. Na noc používam krém od Garnier, o ktorom si môžete prečítať tu. Tieto dva krémy mi fakt pomáhajú pri boji proti suchšej pokožke a som veľmi rada, že ich kombinácia je taká skvelá.




Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.