Preskočiť na hlavný obsah

Too faced - Sweet Peach palette


Ahojte!

Dnes je Valentín a ja som si pre Vás pripravila recenziu na túto krásnu paletku :-) Možno ju aj dnes dostanete od svojho milého a ak nie tak si ju môžete kúpiť aj samé. Ja mám túto paletku už od mája minulého roka, keď to bola limitovaná edícia. Táto paletka sa pre veľký úspech dostala z limitky do bežného predaja.



Táto paletka má teplé odtiene. Obsahuje 18 tieňov, ktoré vážia 0,95g.

Odtiene sú veľmi pekné a voňajú krásne po broskyňach. Tú vôňu cítim ešte stále aj po skoro roku.
Obal paletky je kovový a vnútri je aj zrkadielko.


Prvý rad:
White Peach
Luscious
Just Peachy 
Bless He Heart
Tempting
Charmed. I´m Sure


Druhý rad:
Nectar
Cobbler
Candled Peach
Bellini
Peach Pit
Delectable




Tretí rad:
Peaches´n Cream
Georgia
Caramelized
Puree
Summer Yum
Talk Derby To Me



Ako môžte samé vidieť tak niektoré odtiene sú menej pigmentované a niektoré viac ale na očiach urobia krásne líčenie všetky odtiene. Tá pigmentácia je u všetkých odtieňov dostatočná. Niektoré odtiene prášia ale nie je to nič hrozné. Mne sa celkovo táto paletka veľmi páči. Odtiene sú poskladané super a každý tieň má niečo do seba. 

Neľutujem, že som si túto paletku kúpila a myslím si, že každý kto má rád teplé farby tieňov sa s ňou krásne vyhraje. 




Cena paletky je 1 350 Kč a je dostupná aj online v Sephore, kde si môžete okrem tejto paletky kúpiť aj lícenku Papa Don´t Peachkrémové broskyňové olejové lesky na pery Sweet Peach rozjasňujúcu púdrovú paletku Sweet Peach Glow.

 Na záver jedno menšie líčenie...


Tak a čo Vy? Ako sa Vám pozdáva táto paletka? Máte ju? Budem rada za každý komentár :-)

S pozdravom Zuzka ;-)





Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.