Preskočiť na hlavný obsah

Balea sprchový gél Shining Berry




Dneska by som sa s Vami chcela podeliť o moje dojmy z tohto sprchového gélu.
Tak začneme obal. Je veľmi pekný, takže v kúpelni Vám určite nebude špatiť ;-)

Balea sprcháče sú lacné ale myslím, že svoj účel splnia rovnako ako aj nejaké drahé :-)
Tento konkrétne má krásnu vôňu po malinách. A musím uznať, že je fakt krásna. Zamilovala som sa do nej na prvé ovoňanie ;-)

Gél má ružovo-neonovú farbu s trblietkami. Tie trblietky tam veľmi nechápem, keďže na tele tak či tak nezostávajú ale je to také milé ;-) Ale bez efektu.

Na hubku nie je potrebné dávať veľa gélu. Stačí dať také normálne množstvo, pretože gél sa pekne pení. Pena ma klasickú bielu farbu :-) Vôňa na tele nie je veľmi dlhodobá ale mne to nejako nevadí, keďže po sprchce si aj tak krémujem celé telo :-) Ale v sprche tento sprchový gél urobí peknú atmosféru na oddych :-) Ale zase tá vôňa z tela nevyprchá hneď o pár minút :-) Inak pre tú vôňu by som si ho určite kúpila ešte raz ;-)



Fotka je bez blesku aby ste videli farbu :-) Takže sa ospravedlňujem za kvalitu :-)
A takýto krásny obal má tento sprcháč :-)








A čo Vy? Aký sprcháč momentálne používate?

Inak sledujte môj blog :-) Už tento týždeň vyhlásim svoju prvú GA na mojom blogu :-)

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Tenhle sprchový gel jsem si koupila v lete v Německu, ale ještě jsem ho nezkoušela, vypadá zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.