Preskočiť na hlavný obsah

Balea deo + nezabudnite, že na blogu prebieha GA

Ahojte.

Prepáčte,že sa neozývam ale to je tak,keď majster dá veľa práce a popritom dá každému voľno. Tak ja tu makám ako debil :-/ Ach až to vo mne vrie!
Dnešná mini recenzia je písaná v práci o výrobku, kt. momentálne používam v práci.
Reč je o tomto deodorante značky Balea. Jeho vôňa je krásna...kúpila som si ho lebo mám sprcháč,kt. vonia tak isto a tá vôňa je proste perfektná - sladká, malinová ;-)



Len žiaľ má to byť deodorant a nie nejaký sprej. A žiaľ úlohu deodorantu nespĺňa! A tá vôňa ma veľmi skoro omrzela. Žiaľ časom mi to pripadalo ako nejaká lacná voňavka.

Teraz ho už používam len do topánok ;-) Je mi ho ľúto len tak vyhodiť :-) Ale ani tam to nie je až taká sláva.

Ja by som si ho už určite nikdy nekúpila :-) Ale kým človek nevyskúša nemôže vedieť ;-)
Do budúcna už vedieť budem! :-)

A čo Vy? Aké máte skúsenosti s Balea deodorantmi?  nak ako sa máte? ;-)

Dúfam, že už čoskoro budem robiť normálne a budem sa môcť venovať blogu na 100 %.



Komentáre

  1. Ahoj Zuzka, pekné od teba, že si si našla čas aj takto v práci :) Ja s Balea deodorantmi zatiaľ skúsenosť nemám, no čítala som už aj pozitívne aj negatívne recenzie, tak neviem, určite závisí aj od vône... Ja mám teraz Fa fresh and dry-lotus flower, na ktorý bol dobrý ohlas, no ja som s ním hodne nespokojná... Našťastie mám kúpený Borotalco deodorant, ktorý už začnem používať a fačko pôjde preč :)

    GIVEAWAY klaudysenjoyment.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky :-) No aj ja si myslím, že to asi záleži aj od vône :-) No mne tiež napr. FA nevyhovovali. Ja mám rada Niveu ale teraz sa tiež chystám kúpiť Boratalco. Všade čítam len dobré recenzie :-) Tak snáď nesklame :-)

      Odstrániť
  2. Nemám a nějak mě upřímně ani nelákají :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja nemám s nimi dobré skúsenosti, na bežný deň podla mňa nie sú dostatočne silné, mne sa zdajú proste slabšie ako iné deo. ,ale voňajú skvelo to musím uznať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No žiaľ je to pravda...jediné pozitívum je vôňa :-)

      Odstrániť
  4. Deodoranty od Balea jsem ještě nezkoušela a vidím, že ani o nic nepřicházím. Musí ale hezky vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No podľa mňa si o nič neprišla ale vône vedia urobiť dobré ;-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.