Preskočiť na hlavný obsah

Catrice Podkladová báza Anti-Red Prime And Fine




Popis od výrobcu:
Ľahká podkladová báza pod make-up, na začervenané miesta, červené žilky alebo vyrážky. Zjednotí pleť a dá sa použiť aj samostatne.

Túto bázu som si kúpila, pretože s druhou bázou od nich som bola veľmi spokojná. Táto ma zaujala hlavne preto, lebo sem tam mám začervenané líca.





Ako si môžete všimnúť je to v podstate zelený krém. Keď sa rozotrie tak sa zmení na priesvitný s trblietkami. Vôňa je zvláštna ale na pleti ju nie je vôbec cítiť.

Pleť pekne rozžiarila čo majú na svedomí asi aj tie trblietky. Cena je prijateľná. Kúpila som ju v Dm, kde ma stála so zľavou 3,52 eur. Bez zľavy stojí 4,69 eur.

Zatiaľ je dobrá a za tú cenu stojí za to ju vyskúšať.

Plusy: ľahké nanášanie
           prekrytie červených miest

Mínusy: niekomu môže vadiť vôňa
              ja osobne nemám žiadne


Hodnotenie: 10/10

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.