Preskočiť na hlavný obsah

Gabriella Salvete

Ahojte!

Určite ste si už na sociálnych sieťach všimli,že značka Gabriella Salvete prišla na trh s novinkami. Mňa natoľko zaujali,že som ich musela ihneď vyskúšať. A som rada,že som to urobila,pretože sú to fakt vydarené novinky.


Táto kontúrovacia a zvýrazňovacia tyčinka sa skvelo hodí na cesty. Praktické balenie sa vám zmestí aj do kabelky a určite si s ňou vytvoríte dokonalé líčenie. S touto tyčinkou si skvelo a ľahko vytvoríte kontúry podľa svojich predstáv. Kto ešte neprepadol kontúrovaniu,tak s touto tyčinkou to ide jedna báseň. Textúra je veľmi príjemná a dobre sa s ňou pracuje. Hnedý odtieň nemá oranžový podtón a nie je ani nejaký výrazný,takže sa hodí aj bledej pleti (odtieň 01). Pleť zanecháva hebkú, vyživenú a hydratovanú. Matný efekt vyzerá na pleti veľmi dobre. Cena je tiež prijateľná, takže určite smelo do nej.

Hydratačný a zmatňujúci makeup si ma získal už pri prvom použití. Prekvapivo má docela veľké krytie čo som úplne nečakala. Stačí použiť fakt len pár kvapiek,ktoré sa pekne zapracujú do pleti napríklad hubkou na makeup. Ja osobne som sa pri väčšom množstve makeupu necítila už dobre. Fakt stačí použiť len máličko a krytie je skvelé. Pekne zakryje nedokonalosti pleti, pleť zmatní a zároveň ju hydratuje. Nemám po jeho použití nejaký nepríjemný pocit na pleti. Nezalieza do vrások a celkový efekt na pleti je veľmi pekný. Ja mám doma odtieň 01,ktorý mi po zime vyhovuje. Makeup na pleti vydrží celý deň.

Hubky na líčenie. Neviem ako vy ale ja osobne používam v podstate pri každom líčení hubky. Dosť som si ich pred pár rokmi obľúbila a zatiaľ ma žiaden štetec nepresvedčil o tom,že by som ich nemala používať. Výhodou tohto balenia je samozrejme cena ale aj 5 ks hubiek v balení. Výhodou je aj to,že každá hubka má iný rozmer a tak si s nimi ľahko vytvoríte dokonalý makeup. Nájdeme tu 4 klasické veľkosti a jednu mini hubku na precíznejšie zapracovanie produktu. Tu používam hlavne v okolí očí. Ak premýšľate nad použitím hubiek pri líčení, tak určite siahnite po tomto praktickom sete. Hubky sú jemné a produkty sa s nimi do pleti dokonalo zapracujú. 



Verím,že vás novinky zaujali a že bol pre vás tento článok užitočný 😊

S pozdravom Zuzka 


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.