Preskočiť na hlavný obsah

Ako zväčšiť pery?

Ahojte!

Dneska vám rada ukážem tri novinky,ktoré ovládli pred nejakým časom sociálne siete. Všetky tri produkty sú od značky Nyx Professional Makeup. 

Túto značku určite poznáte a ak sledujete trendy na instagrame alebo tiktoku,tak vám nemohli uniknúť ani tieto tri produkty na pery. 


Fat Oil Slick Click 

Tento balzam na pery má zaujal na prvý pohľad svojim obalom. Click-up balenie poznám z iného balzamu ale za mňa to je fajn nápad a dosť ma baví. V poslednej dobe ho zaradilo do predaja viacero značiek a tak chápem,že po ňom siahla aj značka Nyx. Samotný balzam sa ľahko a dobre nanáša. Pekne zafarbuje pery a zároveň ich hydratuje. Ja mám odtieň Thriving, kt. mi úplne vyhovuje. Počas dňa je potrebné balzam reaplikovať ale to som samozrejme čakala. Balzam sa z pier vytráca postupne. Konzistencia balzamu je krémovejšia a balzam zanecháva pekný lesk na perách. Za mňa je príjemný produkt za fajn cenu.


Fat Oil Lip Drip 

Ak mám byť úprimná,tak toto je môj prvý olej,kt. som kedy skúšala. Každopádne po vyskúšaní tohto,to nedokážem pochopiť. Ak by som vedela,že tieto oleje sú také skvelé,tak by som ich používala skôr. Mám odtieň Supermodel, kt. pekne zafarbí pery a dodá im lesk a objem. Aj keď je to olej,tak má fajn pigmentáciu. Aplikátor je dosť veľký,takže sa olej fantasticky a rýchlo nanáša. Olej je na perách veľmi príjemný, má fajn vôňu a dokonalo ich hydratuje. Konzistencia je hutná, skoro nelepí a dosť dlho drží na perách. Som rada, že tento olej nie je mastný ale proste robí to čo sľubuje a to: chráni a vyživuje moje pery.


Duck Plump 

Tak tento lesk na pery sa stal na instagrame virálnym a sú na neho rôzne recenzie. Veľa ľudí tvrdí,že tak neskutočne páli,že ho nemôžu používať. Faktom je,že lesk páli ale nie je to podľa mňa až také hrozné. Na perách má v podstate lesk skoro vôbec nepáli, problém nastáva skôr vtedy, keď sa dostane na jazyk. Ale časom si človek na to pálenie/brnenie zvykne. Samotný lesk má brutálnu pigmentáciu, ja mám odtieň 10 Lilac On Lock a ten vyzerá na perách veľmi dobre. Lesk pery opticky zväčší a neodporúča sa používať ak máte pery citlivé alebo popraskané. 



Tak ako sa vám tieto produkty páčia? Skúšali ste už nejaký z nich? Nájdete ich na stránkach Elnino

Ak by ste ich chceli vidieť vo videu,tak sa mrknite na môj instagram alebo tiktok.

S pozdravom Zuzka 


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.