Preskočiť na hlavný obsah

Aj pleť si zaslúži Vitamín C

Ahojte!
Dnes vám rada ukážem dva produkty od značky Garnier, ktoré v sebe ukrývajú vitamín C. Jeden mi úplne sadol a stal sa mojim obľúbeným. Druhý ma zase až tak veľmi nenadchol. Ak chcete vedieť viac,tak pokračujte v čítaní. 


Tento krém je obohatený o Glycerín a Vitamín C. Krém hĺbkovo čistí, hydratuje a rozjasňuje pleť. Jemne odstraňuje makeup a nečistoty. Ja ho používam hlavne v sprche na také to rýchle odlíčenie pleti. Krém sa pri styku s vodou mení na príjemnú penu,ktorá pleť ľahko čistí. Môžte ho používať každý deň a má neutrálne Ph. Ja osobne ho určite spotrebujem do konca ale už by som si ho opäť nekúpila. Nie je na ňom úplne nič zlé ale zase na tomto čistiacom kréme nevidím ani nič také,čo by ma ohúrilo. Pleť vyčistí,to určite áno. Zbaví ju aj makeupu ale nepríde mi,že by bola po jeho použití pleť rozjasnená alebo žiarivejšia ako to sľubuje. Takže za mňa neurazí ale ani nenadchne. 



To,že sa máte chrániť pred slniečkom za každého počasia a každého ročného obdobia už určite dobre viete a nemusím vám to nejako prízvukovať. Ja sa chránim každý deň a už teraz hľadám dokonalé SPF,ktoré budem používať hlavne v lete. Teraz v zime bežne nepoužívam SPF 50 ale táto novinka ma veľmi zaujala,takže som používala aj túto vyššiu ochranu teraz. Tento krém je ľahučký a skvelo sa nanáša. Na pleti je veľmi príjemný, dobre si rozumie s makeupom a pleť chráni pred UV žiarením. Pleť rozjasňuje a nezanecháva nepríjemný mastný pocit alebo biele fľaky. Tento krém nájdete v dvoch verziách. Ja mám doma neviditeľnú verziu,ktorá mi skvelo sedí. Ako som už vyššie spomínala,tak tento krém je vhodný aj ako podklad pod makeup ale dá sa samozrejme použiť aj bez makeupu. Druhá verzia obsahuje minerálne pigmenty, ktoré majú zjednotiť tón pleti. Takže ten bude vhodný pre tie,ktoré chcú dodať svojej pleti aj jemný tón. Osobne som ho ale neskúšala,takže neviem aký výsledok bude na pleti,po použití takého množstva aby bola pleť dostatočne chránená. 

Značku Garnier a aj tieto produkty nájdete na stránkach Elnino

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.