Preskočiť na hlavný obsah

Kneipp Good Night

Ahojte!

V dnešnom článku si trošku oddýchneme a zrelaxujeme pri skvelých produktoch.

Ja osobne mám dosť často problém so spánkom. V podstate každú noc mám problém zaspať aj keď som unavená. Vďaka tomu som potom samozrejme na druhý deň unavená a nie som úplne sústredená. Keďže nechcem nespavosť riešiť pomocou liekov,tak som sa začala riadiť nejakými radami. 

Napríklad nepijem kávu poobede (poslednú si dávam do cca 14:00), pred spaním nepozerám TV ani do mobilu (snažím sa čítať radšej knihu), cez deň nepijem veľa sladkých vôd (v podstate pijem len čistú vodu alebo čaj), pred spaním si spíšem dôležité veci,ktoré potrebujem urobiť v najbližších dňoch aby som na ne nemusela premýšľať v posteli. Dávam si vaňu alebo sprchu s radou Good Night od značky Kneipp. Táto rada je špeciálne vytvorená pre nás,kt. majú problém so spaním. Do kúpeľa si dávam soľ z termálneho prameňa,ktorá je v kombinácii s olejom z borovice a santalového dreva,dokonalým pomocníkom pred spaním. Skvelo pri tejto vôni zrelaxujem a ukľudním telo aj myseľ pred spaním. Soľ dodá našej pokožke minerály,uvoľňuje svaly a znižuje tepovú frekvenciu. 

Rada Good Night má v ponuke aj sprchový gél,ak uprednostňujete pred spaním sprchu. Tento sprchový gél obsahuje okrem oleja z borovice a santalového dreva aj jojobový olej,ktorý regeneruje a hydratuje pokožku. Sprchový gél má opäť upokojujúcu vôňu,ktorá navodí tú pravú atmosféru pred spaním. Samotný sprchový gél zanecháva hebkú a čistú pokožku tela.

Rada Good Night od značky Kneipp je veľmi podarená a určite vám ju odporúčam vyskúšať. Do tejto rady patrí ešte aj olej do kúpeľa, pena do kúpeľa, telový olej a telový krém, textílna maska na pleť a aj doplnok stravy pre kľudný spánok. Ja osobne mám túto radu veľmi rada a neskutočne som si ju obľúbila. Nemám jej čo vytknúť a určite vyskúšam aj ďalšie produkty,ktoré táto rada obsahuje.

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Tuto řadu jsem už v drogerii viděla, ale tehdy jsem dala přednost pomerančové. Už teď ale vím, že příště si půjdu pro tuto! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, obecně Kneipp mám ráda. Sůl do koupele z této řady jsem měla. Krásný víkend přeji. ☺♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty od Kneippu jsou skvělé, neznám snad nikoho, kdo by si je nechválil. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj. Vyskúšaj biely alebo hnedý šum keď máš problémy so spánkom. Kneipp má fakt skvelé produky a dakujem, inspirovala si mi kúpiť práve tieto. 🩶

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.