Preskočiť na hlavný obsah

Vône, ktoré očaria

Ahojte!

Oficiálne sa už leto síce skončilo ale počasie tomu našťastie ešte nenasvedčuje. Práve preto vám dnes ešte predstavím dva produkty, ktoré stoja určite za zmienku aj keď sa už oficiálne začala jeseň.
Kolínska voda,ktorá je Unisex takže si ju môže užiť rovnako žena ako aj muž :-) Musím uznať,že táto kolínska má originálnu vôňu a určite si získa viacero priaznivcov. Je príjemne citrónová, svieža ale nie zase ako nejaká voňka do WC :-D Je to príjemná svieža vôňa,ktorá sa hodí v lete ale aj teraz v jeseni. Je v nej príjemne cítiť aj kvetinovú arómu ale nie je až tak veľmi výrazná,takže sa skvelo hodí aj pre mužov.
Táto kolínska voda obsahuje asi 3-5% vonných látok a tak vám určite nevydrží voňať na tele celý deň ale to sa u kolínskej vody ani neočakáva. Pre mňa to je prvá skúsenosť s kolínskou vodou a som príjemne prekvapená, že mi vyhovovala. 

Hlava:
yuzu,taliansky citrón,perila
Srdce:
fialka,kvet pomarančovníka, ruža, slnečné tóny 
Základ:
pačuli, biele pižmo, jantárové drevo

Zaujímavosťou je,že značka 4711 je na trhu od roku 1792. A môžete si ju kúpiť na stránkach Elnino.

Toaletná voda pre mužov,ktorá sa hodí každej vekovej kategórii. Vôňa je jemne sladká,orientálna a veľmi príjemná. Mne sa veľmi páči a aj manželovi. Myslím si,že touto vôňou urobíte radosť každému mužovi. Stojí pár korún ale urobí veľkú parádu. Výdrž je tiež super. Cítim ju z manžela aj večer. 

Hlava:
jablko
Srdce:
semiš, orientálny tón 
Základ:
vanilka, levanduľa, pižmo, drevité tóny 

Ako som už spomínala, tak obe vône nájdete na stránkach Elnino za dobrú cenu. Určite sa pozrite ah na iné vône od týchto značiek. 

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.