Preskočiť na hlavný obsah

L´Oréal Paris Infaillible More Than Concelear - korektor

Ahojte!


Používate korektor? Ak áno, tak aký? A prečo ho používate? Ja mám našťastie celkom dobrú pleť a tak korektor používam väčšinou iba na zakrytie kruhov pod očami. A práve na tie kruhy som si našla korektor,ktorý zbožňujem.


Dnes vám ukážem korektor,ku ktorému sa vždy rada vraciam už cca 4 roky.
L´Oréal Paris Infaillible More Than Concelear.

Tento korektor je vhodný pre všetky typy pleti. Má pekné masívne balenie,kde nájdeme 11ml korektoru. Obsahuje veľký a široký aplikátor.
Korektor má príjemnú konzistenciu a odtieň 324 Oatmeal mi perfektne sadol. Má dokonalé krytie a poradí si aj s kruhmi pod očami. S makeupom si skvelo rozumie. Trošku vysušuje a tak je vhodné pod korektor použiť aj nejakú hydratačnú bázu. Skúšala som ho použiť aj na začervenané miesta,s kt. si taktiež ľahko poradil.


S korektorom sa ľahko pracuje a pekne sa zapracuje do pokožky. Zanecháva matný efekt. Stačí použiť len malé množstvo. Ak by sme ho použili viac, tak nám môže urobiť skôr neplechu. Po dlhšom čase trošku zvýrazňuje vrásky pod očami.


L´Oréal Paris Infaillible More Than Concelear si môžete kúpiť naprílad na stránke Notino.sk 

Na trhu je aj L´Oréal Paris Infaillible 24h More Than Concelear ale ten som osobne ešte neskúšala :-)

Skúšali ste tento korektor? Vyhovuje vám? Aký korektor máte najradšej?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.