Preskočiť na hlavný obsah

Leto ešte nekončí

Ahojte!

Letné prázdniny sa už skončili ale pre nás pracujúcich to nie je nejako podstatné. Leto sa ešte neskončilo a tak tu mám pre vás tri produkty, ktoré vám môžu ešte trošku predĺžiť letnú náladu. 

Ako prvé začnem s veľmi príjemným sprchovým gélom. 

Le Petit Marseillais 

Tento sprchový gél má veľmi príjemnú vôňu, pri ktorej človek v sprche dokonalo uvoľní telo a myseľ. Sprchový gél je veľmi príjemný a ľahko umyje pokožku. Zanecháva ju poriadne hydratovanú a príjemne voňavú. Sprchový gél má dobrú konzistenciu a veľmi dobre pení na pokožke. Našu pokožku nedráždi,nevysušuje a zanecháva ju na dlhé hodiny voňavú. V ponuke majú viacero druhov vôní a táto konkrétna vôňa ma dostala. Vôňa biela nektarinka a broskyňa je príjemná ovocná vôňa,ktorá nie je úplne výrazná a tak bude vyhovovať každému. 


Druhým produktom,ktorý sa skvelo hodí k slnečným dňom je GUESS Mykonos Breeze.

Parfumovaný telový sprej s trblietkami si vás určite ihneď získa. Má veľmi príjemnú sladkú vôňu, z ktorej vás ale nebude bolieť hlava. Cítiť tam jemné ovocné tóny a určite vám ho pochváli aj okolie. Príjemne osvieži v horúcich dňoch a skvelým bonusom sú aj trblietky, ktoré dokonalo vyzerajú na opálenej pokožke. Trblietky sú jemné ale je ich dostatočné množstvo nato,aby dodali pokožke skvelý letný vzhľad. Ja si tento sprej budem určite užívať pokiaľ bude svietiť slniečko. 

Posledným produktom,ktorý vám navodí tú pravú letnú atmosféru je Redken Beach Spray

Sprej,ktorý na vlasoch urobí prirodzene vyzerajúce plážové vlny ocení určite každá z nás,ktorá túži po takomto krásnom účese. Ja osobne mám z času na čas chuť na jemné vlnky a s týmto sprejom to ide jedna radosť. Dá sa použiť dvoma spôsobmi. Ak túžite po intenzívnejších vlnách, tak určite odporúčam tento sprej použiť v kombinácii s fénom a difúzera. Sprej sa nastrieka do vlhkých vlasov a pomocou difúzera si definujeme vlny aké chceme. Tento efekt vydrží v podstate až pokiaľ si človek opäť neumyje vlasy. Samozrejme postupne ako si vlasy češeme, tak ten efekt je jemnejší. 

Druhé použitie je úplne jednoduché. Stačí sprej nastriekať do vlhkých vlasov a následne ich necháme voľne uschnúť. Po takomto použití sú vlny jemné ako od mora. Tento efekt vyzerá veľmi prirodzene a ja som si ho veľmi obľúbila. 

Na tomto spreji je skvelé, že neobsahuje morskú soľ ako to obvykle býva pri takýchto produktoch a tak zbytočne nevysušuje vlasy. Vlasy nie sú po použití spreja zlepené a majú pekný objem. Ja som s týmto sprejom veľmi spokojná a určite vám ho odporúčam. 

Skúšali ste už nejaký z týchto produktov? Zaujali vás? 

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.