Preskočiť na hlavný obsah

Catrice Wild Escape

Ahojte!

Dnes by som vám rada ukázala dva produkty,ktoré stoja pár korún ale pri líčení urobia veľkú parádu. 

Ak ma sledujete na sociálnych sieťach,tak ste určite postrehli,že som vám tam ukazovala dve novinky od značky Catrice. 
v paletke si ma získal už svojim obalom. Obal vyzerá elegantne a vo vnútri nájdeme aj praktické zrkadielko. 
Bronzer vyzerá na pleti veľmi dobre a je vhodný aj pre svetlejšie typy ako som ja. Dobre sa s ním pracuje,na pleti nerobí fľaky a vydrží na svojom mieste celý deň. Odtieň bronzeru mi vyhovuje,pekne sa s ním dajú zvýrazniť kontúry tváre. 
Rozjasňovač má krásnu zlatú farbu,ktorá je ale brutálne pigmentovaná,takže si dávajte pozor pri jeho nanášaní. Treba mať fakt ľahkú ruku,inak budete zlatá ako nejaká disco guľa. Každopádne tento rozjasnovač vytvára na pleti pekný efekt a ak sa s ním naučíte pracovať,tak si ho určite zamilujete. Na pleti drží celý deň a ja si ho dávam rada aj namiesto očných tieňov. 
Balenie je dosť veľké a myslím si,že pri bežnom používaní sa nikdy neminie :-D
Túto lícenku si môžete zakúpiť v dvoch odtieňoch. Ja som si vybrala odtieň C01 Rare Adventure čo je krásna ružová farba. Lícenka sa ľahko a dobre nanáša na pleť a nie je nejako veľmi výrazná. Dá sa dobre vrstviť a na pleti vyzerá veľmi pekne. Prirodzená farba lícenky pekne rozjasní a zvýrazní pleť. Ja som s ňou veľmi spokojná a určite za tie peniaze stojí. 

Do kolekcie Wild Escape patria aj ďalšie produkty,ktoré si môžete kúpiť na stránkach Notino.




Zaujala vás táto rada? Skúšali ste z nej niečo?


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.