Preskočiť na hlavný obsah

L´Oréal Paris Elseve Dream Long

Ahojte!


Dnes vám ukážem radu na vlasy od L'Oréal Elseve,ktorú používam s prestávkami asi cca 4 roky. Ja som si celú túto radu obľúbila hneď keď vyšla na trh a preto sa k nej vždy rada vraciam.


Do tejto rady patrí množstvo produktov a ja vám z nej ukážem šampón, balzam, masku a krém. Všetky produkty majú pekné žiarivé obaly, ktoré sa mi páčia. Táto rada je určená pre poškodené vlasy. Vlasy sú po používaní týchto produktov lesklé, hebké, vyživené,regerenované a mali by byť stimulované k rastu. Produkty majú príjemnú sladkú vôňu, ktorú je jemne cítiť aj vo vlasoch.

Obsahujú rastlinný keratín, vitamíny a ricinový olej.

Šampón Elseve Dream Long



Šampón skvelo čistí pokožku hlavy a dôkladne umýva vlasy. Stačí použiť len malé množstvo. Ja si vlasy väčšinou umývam dvakrát do týždňa. Má krémovú konzistenciu.

Tip pre dlhé vlasy, ktorý je napísaný na šampóne:
Opláchnuť vlasy studenou vodou,aby boli lesklejšie. (To robím už pár rokov)

Balzam Elseve Dream Long


Balzam, ktorý je určený pre jednoduchšie rozčesávanie vlasov. So šampónom tvoria skvelú dvojicu. Vlasy sú lesklejšie a s rozčesávaním nie je žiaden problém. Balzam sa používa iba do dĺžok.

Maska Elseve Dream Long



Každé vlasy si raz za čas zaslúžia aj bonusovú starostlivosť v podobe masky. Pred použitím masky si vlasy umyjeme šampónom a následne aplikujeme masku do dĺžok. Necháme pôsobiť 2-3 minúty.
Ak používame masku, tak nie je samozrejme potrebné používať balzam.

Krém Elseve Dream Long



Pred každou tepelnou úpravou by sme si mali svoje vlasy chrániť. Práve k tomu je vhodný tento krém. Je to posledný krok v starostlivosti o vlasy. Táto bezoplachová starostlivosť nám dostatočne ochráni vlasy pred fénovaním (aj kulmovaním alebo žehlením). Aplikuje sa do uterákom vysušených vlasov. Neoplachuje sa. Vlasy nemastí, iba ich zjemní a uhladí.

Rada L'Oréal Elseve sa určite podarila. Všetky produkty sú za skvelé ceny, takže si ich môže dovoliť každý z nás. Určite stojí za vyskúšanie. 

Všetky produkty si môžete kúpiť na stránke Notino

Poznáte túto radu? Skúšali ste nejaký z týchto produktov? 

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Ahoj, Ahoj, jj tato řada je moc fajn. ☺
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle řadu jsem kdysi zkoušela a nebyla špatná, měla jsem po šamponu hebké vlasy, ale momentálně preferuji jinou značku. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.