Preskočiť na hlavný obsah

Summer Black Friday na Notine

Ahojte!

Dnes by som Vás rada upozornila na prebiehajúci letný Black Friday, ktorý sa začína práve dnes, čiže 10.07.2023 a trvá až do 16.07.2023 
Letný Black Friday prebieha na stránke Notino a verím,že si tam nakúpite skvelé veci za fajn ceny. V košíku stačí zadať zľavový kód summer a ten Vám hneď upraví cenu. Okrem zliav,ktoré vás na Notine čakajú si určite užijete aj darčeky k nákupu. Je ich tam dosť :-)

Rada Vám ukážem aj menšiu inšpiráciu na produkty/značky, ktoré určite stoja za nákup a s touto zľavou sa oplatia aj finančne.
Práve dnes uviedla značka Nyx Professional Makeup na trh novú Barbie limitku,ktorú si môžete kúpiť s 30% zľavou čo je už podľa mňa pekná zľava. A tá limitka je úplne dokonalá (už ju mám samozrejme na ceste). Ak by ste si napríklad nakúpili od tejto značky produkty nad 40€,tak dostanete aj darček v podobe osušky. 

Ďalšou značkou,ktorá by Vám nemala pri týchto letných nákupoch uniknúť je značka Maybelline alebo L'Oréal. Sú to veľmi kvalitné značky a určite má každá z nás od týchto značiek niečo doma. Pri týchto zľavách sa určite oplatí si urobiť nejaké zásoby produktov, ktoré používate pravidelne alebo si môžete urobiť radosť nejakou novinkou. Napr. nová riasenka Telescopic Lift Extra vyzerá veľmi dobre,Sublime Sun Hydracool chladivý gél po opaľovaní sa teraz v lete určite hodí. SuperStay Vitamin C Skin Tint- tónujúce sérum od Maybelline vyzerá tiež ako dobrá novinka na leto. Na tieto značky platí 30% zľava. 

20% zľavu môžete využiť napríklad na značky Mugler,Foreo alebo MAC. Samozrejme je ich omnoho viac.
15% zľavu môžete využiť na značky GymBeam,Venira,Renovality alebo aj NARS...

Verím,že si tieto zľavy užijete a poriadne ich využijete :-) Prajem príjemné nakupovanie.
Určite mi dajte vedieť,že čo ste ulovili.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.