Preskočiť na hlavný obsah

Medzinárodný deň rúžov

Ahojte.

V sobotu slávime medzinárodný deň rúžov a tak som si pre vás pripravila článok práve o rúžoch. Sú to rúže/lesky,ktoré vám možno až tak často neukazujem ale to neznamená, že nie sú dobré. 

Začnem s pár produktami na pery od lacnejšej značky a to od Essence. Tá má v ponuke rôzne produkty na pery za pár korún, ktoré určite stoja za vyskúšanie. Ich výdrž nie je celodenná ale to sa ani nedá čakať pri takýchto produktoch. Ich prednosťou sú iné kvality. A to že vyzerajú na perách krásne, sviežo a nosia sa veľmi príjemne. 

Začnem s leskom Juicy Bomb,kt. obletela celý internetový svet. Svojim výzorom pripomína skôr lesk pre mladšie ročníky ale to neznamená,že ho nedokáže vynosiť ktorákoľvek z nás. Tento lesk je ako stvorený na leto. Na perách je príjemný,má skvelú chuť a dokonalo sa leskne. Nájdete ho v rôznych odtieňoch a myslím si,že si ho viaceré z Vás obľúbia. 

Pri leskoch ešte ostanem,pretože tu mám ďalší pikantný lesk od tejto značky. What The Fake! je lesk so zväčujúcim efektom. Tento efekt ie viditeľný ale musíte si zvyknúť aj nato,že tento lesk trochu páli. Nie je to nič hrozné a dá sa to v pohode zvládnuť, každopádne niekomu to môže vadiť.


Space Glow rúž so zmenou farby je fakt super. Pery mi zafabil do peknej ružovej farby a dodal im aj pekný lesk. Dá sa využiť aj ako lícenka a mňa veľmi baví. 


Posledným produktom od Essence je rúž Hydra Matte. Ten je neskutočne príjemný na perách, vytvára matný efekt a vyzerá skvelo. Nevydrží na perách celý deň ale dá sa pekne reaplikovať počas dňa. 


Ak sa bavíme o produktoch na pery,tak by vám určite nemala uniknúť značka Maybelline. Ja mám od nej neskutočne množstvo rúžov, ktoré zbožňujem. Dnes som si pre Vás vybrala tónovací hydratačný balzam,ktorý je príjemný, jemne zafarbí pery a môžete ho využiť aj ako lícenku. Určite sa pozrite aj po iných produktoch na pery od značky Maybelline. Ja som sa u nich zatiaľ so žiadnym rúžom, kt. som od nich skúšala nesklamala.


Pri ošetrujúcom balzáme na pery ešte ostaneme ale od inej značky. L'Oréal Paris Glow Paradise je rúž s úplne ľahkou textúrou, ktorá zároveň ošetruje vaše pery. Je jemný ale na perach príjemný.


Dnes som sa Vám snažila ukázať pár produktov,ktoré používam ale myslím si,že som im nedala nikdy priestor aby ste ich úplne zaznamenali. Určite pre Vás ešte rada pripravím nejaký článok na tému pier,keďže tie si upravujem každý deň. 

Nezabudnite,že na Notine prebieha týždeň rúžov pri príležitosti Medzinárodného dňa rúžov a to znamená, že si môžete kúpiť nový krásny rúž s 15% zľavou. Stačí iba zadať v košíku kód lips15.

Skúšali ste už nejaký z týchto produktov, ktoré som vám dnes ukázala? Aký je váš najobľúbenejší produkt na pery?

Ak by ste sa chceli ešte pozrieť na iný článok o rúžoch, tak mrknite ku Katke,ktorá vám ukáže značku Makeup Revolution. 


S pozdravom Zuzka 


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.