Preskočiť na hlavný obsah

The Ritual of Karma

Ahojte!

Leto je v plnom prúde a ja Vám v dnešnom článku ukážem pár pomocníkov, kt. práve v lete používam. 

Značku Rituals Vám určite nemusím predstavovať. V ponuke majú skvelé produkty, ktoré si určite obľúbilo veľa ľudí :-) Je to kvalitná značka, ktorá mi veľmi vyhovuje a zatiaľ som ešte nenašla žiaden produkt,kt. by mi od nich nevyhovoval. 

Kolekcia The Ritual of Karma má príjemnú vôňu, ktorá nie je veľmi výrazná,čo mi v lete vyhovuje. Základom v každom ročnom období je určite ochrana pred slniečkom. Mlieko na opaľovanie v spreji si určite rýchlo obľúbite.

Ľahko sa nanáša na telo ,dobre a rýchlo sa vstrebáva a čo je najdôležitejšie, tak aj chráni pokožku pred slnkom. SPF 50 zaručuje ochranu aj takým, ktoré sa na slniečku spália tak rýchlo ako ja. Ja osobne používam SPF každý deň a v lete vždy siaham po tej najvyššej ochrane. Toto mlieko je skvelé aj v tom,že dokonalo hydratuje pokožku a nezanecháva ani mastný film. Osobne nemám s týmto opaľovacím krémom žiaden problém. Určite ho odporúčam každej z Vás. 

V ponuke nájdete aj SPF 30,ktoré je vo všetkom také isté ako toto SPF 50 ale má menšiu ochranu pred slnkom.


Za top produkt,ktorý vyzerá dokonalo na opálenej pokožke považujem trblietavý olej opäť z kolekcie The Rituals of Karma. Tento trblietavý olej,krásne zvýrazní opálenie a zároveň ju hydratuje. 

Olej pokožku aj ošetruje a skvelo ukľudňuje aj mierne podráždenú pokožku zo slnka. Krásne trblietky,ktoré olej obsahuje vyzerajú na slniečku dokonalo. Samotný olej sa dobre nanáša, stačí použiť malé množstvo, rýchlo sa vpije do pokožky a nezanecháva ju mastnú. Ak ste tento olej ešte neskúšali,tak to určite napravte. Vážne nemá žiadnu chybu.

Ak by ste premýšľali nad kúpou týchto produktov,tak by Vás mohla zaujať sada,ktorú nájdete na stránkach Notino. 


Skúšali ste nejaký z týchto produktov? Máte radi značku Rituals? 

Komentáre

  1. Ten olej se třpytkami vypadá krásně, pokožka se musí hezky lesknout. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.