Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Fructis Papaya Hair Food

 Ahojte!


Určite viete, že Garnier má v ponuke masky na vlasy. Má viacero druhov, každá je na iný typ vlasov a ja mám doma Garnier Fructis Papaya Hair Food. Túto masku si kupujem opakovane aj napriek tomu,že som vyskúšala aj iné druhy.


Ako prvé ma na tejto maske zaujala veľkosť obalu. Táto maska má 390 ml. Obal je pekný a farebný. Jedine čo mi vadí je, že musíme do produktu siahať s rukami. Takéto nanášanie nemám veľmi rada. Radšej mám tuby alebo obaly s pumpičkou.

Garnier Fructis Papaya Hair Food je určená pre poškodené vlasy.
Môžeme ju použiť tromi spôsobmi:
1. Balzám (kondicionér) na vlasy
2. Maska
3. Bezoplachová starostlivosť


Ja som Garnier Fructis Papaya Hair food používala hlavne ako masku a ako bezoplachovú starostlivosť.
Použitie ako maska je jednoduché. Po umytí vlasov som si dala na vlasy túto masku a nechala pôsobiť tri minúty. Následne som masku umyla a vlasy nechala voľne uschnúť. Tento produkt som ako masku používala 2krát do týždňa.

Najviac ma baví použitie ako bezoplachovú starostlivosť. Do dĺžky suchých vlasov som použila malé množstvo produktu. Okrem krásnej vôni, ktorú som z vlasov cítila ešte dlho po nanesení, sú vlasy hebké a ľahko sa rozčesávajú.

Vlasy po použití Garnier Fructis Papaya Hair Food sú jemné, pružné, lesklé, vyzerajú zdravšie a hydratovanejšie. Ja som s účinkami veľmi spokojná. Tento produkt mi pomáha aj s mojou lenivosťou. Niekedy si umyjem hlavu večer a idem spať s mokrými vlasmi. Po použití tejto masky nemám ráno  problém s ich rozčesaním a upravením. Po dlhej dobe nevyzerám ráno ako striga a nemusím stráviť pri zrkadle "hodiny".


Garnier Fructis Papaya Hair Food
- vegánska
- 98% prírodných igrendicií
- dermatologicky testované
- obsahuje rastlinné oleje

Neobsahuje:
- silikóny
- parabény
- umelé farbivá


Masku si môžete kúpiť napríklad na Notino.sk

Ja som si túto masku veľmi obľúbila a určite vám ju môžem odporučiť. Poznáte túto masku? Skúšali ste nejakú z týchto masiek?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.