Preskočiť na hlavný obsah

Garnier opaľovacie prípravky

Dúfam,že každá z Vás nepochybuje o tom,že prípravky na ochranu proti slnku sú dôležité. Ochrana proti slnku je potrebná po celý rok ale s rastúcim žiarením slniečka si ja osobne pridávam aj vyššie SPF. Je pravda,že v zime používam nižšiu ochranu a nepoužívam ju na celé telo,keďže mám väčšinou dlhé oblečenie a tak mám zakryté skoro všetky časti tela pred slniečkom. V lete ale mám viac vystavené telo slnku a tak používam ochranu na celé telo. V dnešnom článku vám ukážem pár produktov, ktoré používam a ktoré som si obľúbila. 
V podstate sa dnes budem venovať len jednej značke a to značke Garnier. Práve od tejto značky mám doma pár produktov,ktoré si myslím stoja za zmienku. Značka Garnier je dobre dostupná a pomerne lacná ale napriek tomu je aj účinná. 

Toto mlieko je vhodné ako na telo,tak aj na tvár. Mlieko zanecháva pokožku hydratovanú ale nezanecháva ju mastnú. Výhodou je aj to,že nezanecháva biele fľaky a je vodeodolné. Ja som s týmto mliekom veľmi spokojná a väčšinou ho používam na telo. Na pleť mám iných obľúbencov. Ale to neznamená, že toto mlieko by mi na pleti robilo nejaké problémy. To určite nie. Mlieko je vhodné ako pre dospelých,tak aj pre deti.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Spray 
Vodeodolný opaľovací sprej na telo s SPF 50+ s nemastným zložením poskytuje pokročilú ochranu proti UVA a UVB žiareniu. Praktický rozprašovač pre rýchlu a jednoduchú aplikáciu je skvelý aj pri reaplikácii počas dňa. Je vhodný pre svetlú, citlivú a alergickú pokožku. 

Ochranný opaľovací fluid na tvár sa rýchlo vstrebe do pokožky a zaistí vysokú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Predchádza vzniku tmavých škvŕn spôsobených slnkom. Pleť hydratuje a nezanecháva mastný pocit. Je vhodný aj pod makeup. Tento fluid je vhodný aj na očné okolie. Je vhodný pre všetky typy pleti. 

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Invisible Protection Mist SPF 50+ 
Vodeodolná opaľovacia hmla na pleť. Je vhodná pre svetlú,citlivú a netolerantnú pokožku. Ľahká textúra tohto spreja sa rýchlo vstrebe do pleti a nezanecháva mastný film. Vďaka spreju je aplikácia rýchla a jednoduchá. Ja tento sprej používam hlavne počas dňa na reaplikáciu. Vodeodolné zloženie je skvelým bonusom. 

Nezabúdajte,že žiaden prípravok nie je 100% a tak sa nevystavujte zbytočne slnečnému žiareniu. Nezabudnite svoje prípravky aplikovať viackrát počas dňa na pleť a aj na telo. Celú slnečnú ochranu od nielen značky Garnier si môžete kúpiť na stránkach Elnino

Používate ochranu pred slnkom? Akú značku slnečnej kozmetiky ste si obľúbili?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.