Preskočiť na hlavný obsah

Značka Beauty Jar

 Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás článok s pre mňa novou značkou,ktorú som objavila na stránkach Notino. Ako Vám už názov mohol napovedať,tak dnes Vám ukážem/predstavím značku Beauty Jar.

Beauty Jar je lotyšská značka,ktorá má prírodné zloženie. Vyznačuje sa hravým obalom produktov s vtipnými názvami. V ponuke majú telovú,pleťovú a aj vlasovú starostlivosť. Od tejto značky si môžete kúpiť aj kúpeľové bomby a soli. Recyklované tégliky,v ktorých sa ukrývajú ich produkty sú príjemným bonusom tejto značky. 

Ja som si na začiatok vybrala dva ich produkty. Oba sú iné a aj spadajú do inej kategórie. Určite sa ale časom dopracujem k vyskúšaniu ďalších ich produktov,ktoré verím,že budú dobré ako tie,ktoré vám dnes ukážem.

Brainstorm 

Je jemný peeling pre pokožku hlavy,ktorý vám zaručí skvelý pocit z dokonalo čistých vlasov. Tento peeling odstraňuje nečistoty,maz a zvyšky stylingových prípravkov z vlasov dôkladnejšie ako bežný šampón. Už po prvom použití je efekt dosť citeľný. Pri tomto peelingu skvelo zrelaxujete a verím,že si tento krok navyše pri umývaní vlasov dokonalo užijete. Po pár minútach masáže pokožky hlavy si tento peeling ľahko zmyjete z vlasov a pokračujete štandardne s použitím svojho obľubeného šampónu. Samotný peeling nie je drsný ale zároveň skvelo masíruje a čistí pokožku hlavy. Nemusíte sa báť,žeby ste si jeho používaním poškodili pokožku hlavy. Ja som predtým ešte žiaden podobný peeling na pokožku hlavy nemala ale Brainstorm ma presvedčil,že je to veľmi príjemný bonusový krok,ktorý už nevynechám pri svojej starostlivosti o vlasy. Bonusom je aj príjemná svieža vôňa a to,že je vhodný pre všetky typy vlasov.

Cherry Pie

Cukrový peeling na pery s dokonalou vôňou,ktorý vám zaručí,že vaše pery budú jemné a krásne. Ja osobne mám takéto peelingy na pery veľmi rada a dosť často ich používam. Preto som chcela vyskúšať aj tento od značky Beauty Jar. Pery sú po použití Cherry Pie hebké,hydratované a pripravené na rúž. 120g balenie a nízka cena určite poteší nejednu z nás. Peeling mi príde trochu drsnejší ako som zvyknutá od konkurencie ale zase to nie je až taká veľká prekážka. Každopádne efekt je dobrý a myslím si,že si tento peeling obľúbili dosť veľa ľudí.


Ak vás tieto produkty zaujali alebo by ste si chceli pozrieť ich celú ponuku,tak mrknite na Notino

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. These products sound really good. Thank you for sharing your thoughts! I hope you have a fantastic week <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.