Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Probiotic a Cryo Jelly masky

Ahojte!

Dneska mám pre Vás opäť článok,v ktorom sa budem venovať textílnym maskám. Tak nejako som minule prišla nato,že osobne mám doma väčšinou masky od značky Garnier,keďže stoja pár korún,sú ľahko dostupné a majú skvelé účinky. Práve aj v dnešnom článku Vám ukážem pár masiek práve od značky Garnier.

Garnier Skin Naturals plátenková maska s probiotikami

Táto maska je vhodná pre všetky typy pleti a myslím si,že snáď každej pleti aj táto maska skvelo sadne. Je vhodná aj pre citlivé pleti. Na pleti je veľmi príjemná a plátenko je dostatočne napité sérom. Maska na pleti sedí a nešmýka sa dole. Táto maska obsahuje 2 milióny probiotických frakcií,ktoré posilňujú kožnú bariéru a zároveň hydratujú pleť. Efekt tejto masky je skvelý a pleť je po použití rozjasnená a svieža. Sérum sa príjemne vpije do pleti a nezanecháva ju lepkavú. Ja som s efektom tejto masky veľmi spokojná a určite si túto masku ešte kúpim.

Druhou variantou z tejto rady je aj maska na očné okolie. 

Táto maska obsahuje pol milióna frakcií a má za úlohu ošetriť očné okolie. Redukuje opuchy,tmavé kruhy a upokojuje očné okolie. Zároveň rozjasňuje a navracia vitalitu očnému okoliu. Skvelým bonusom je aj dokonalá hydratácia a zmiernenie jemných vrások. Opäť je vhodná pre všetky typy pleti. Ak máte radi textílne masky na očné okolie,tak táto je skvelou voľbou.

Garnier Cryo Jelly maska s chladivým účinkom

Pri teplejšom počasí sa Vám určite hodí táto maska,ktorá má dokonalý chladivý efekt. Tento efekt skvelo osvieži pleť a za 15 minút sa budete Vaša pleť cítiť ako znovuzrodená. Ochladzovacia technológia tejto masky znižuje teplotu pokožky až o 7°C. Pleť je po použití okamžite hydratovaná,vyzerá sviežo a oddýchnuto. Túto masku si určite zoberiem so sebou aj na dovolenku.

Garnier Cryo Jelly maska na očné okolie s chladivým účinkom 

Maska ošetruje celé očné okolie a chladivý efekt je veľmi príjemný. Ak ste mali blbú noc,tak táto maska Vás nenechá v štichu. Očné okolie hydratuje za pár minút a odstraňuje známky únavy a stresu. Je to jedna z najlepších masiek aké som doma mala. Vrelo odporúčam vyskúšať.

Značku Garnier a aj tieto plátenné masky nájdete na stránkach Notino.

Čo vravíte na tieto masky? Zaujali vás? Skúšali ste už nejakú z nich?

Ak by ste si chceli prečítať recenziu aj na masky od inej značky,tak Lucka má pre Vás pripavený krásny článok na blogu o maskách značky Korika.

 

Komentáre

  1. Zatím jsem je nezkoušela, ale musí být na pleti super příjemné! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.