Preskočiť na hlavný obsah

Garnier textílne masky Skin Naturals Pure Charcoal

Ahojte.

Dneska by som vám rada ukázala masky, ktoré podľa mňa stoja za zmienku. Ako už viete ja masky zbožňujem a vždy si pri nich urobím menší relax. Tieto čierne textílne masky zaujmu už na prvý pohľad svojim prevedením a ja vám o nich dnes prezradím niečo viac.



Garnier Skin Naturals Pure Charcoal



Táto maska obsahuje extrakt z morských rias.
Je určená pre problémovú a suchú pleť.
Má hydratovať, čistiť a minimalizovať póry.

Zloženie:
glycerín, kyselina hyaluronová, čierne uhlie, koncentrované sérum, extrakt z morských rias

Použitie:
Masku vyberieme z obalu a dáme na vyčistenú tvár. Počkáme asi 15 minút a následne ju dáme dole. Potom prebytočné sérum jemne vmasírujeme do pleti.

Maska je dosť napitá tým sérom a na pleti je príjemná. Výrezy sú urobené dobre a z tváre maska neskĺza dole. Drží presne tam, kde má. Vôňa je taká nijaká - ani príjemná a ani nepríjemná. Po použití je pleť viditeľne hydratovanejšia a póry sa mi zdali menšie. Takýto efekt som mala na pleti ešte aj na druhý deň.

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal


Táto maska obsahuje extrakt z čierneho čaju.
Je určená pre citlivú, problematickú a suchú pleť.
Má hydratovať, čistiť a má zmatniť pleť.

Zloženie:
glycerín, kyselina hyaluronová, čierne uhlie, koncentrované sérum, extrakt z čierneho čaju

Použitie je také isté ako aj u tej predošlej masky :-)

Ako aj tá maska pred tým, tak aj táto je dosť nasiaknutá tým sérom a na tvár padne dokonalo. Vôňa je príjemná a jemná po čaji. Po použití tejto masky je pleť hydratovanejšia (ale trošku menej ako u tej predošlej). Hlavnou výhodou tejto masky je, že pleť je vážne krásne zmatnená a tento efekt vydržal asi tak 2-3 dni.

Obe tieto masky sú veľmi príjemným prekvapením. Mojej zmiešanej pleti vyhovujú. Hydratujú ale zároveň aj zmenšujú póry. Za 15 minút relaxu sa vám vaša pleť určite odvďačí. Ja som s nimi spokojná a určite si ich ešte kúpim. Baví ma na nich aj výzor - čierna farba masky je super a obe masky sú vyrobené z pevnej textílie.

Pleťové masky sú skvelým doplnkom ku starostlivosti o pleť a myslím si,že by ich mala každá z nás zaradiť do svojej rutiny.


Menší tip na záver - v teplejšom počasí si masku dajte do chladničky a uvidíte ako vás to príjemne preberie a osvieži.

Skúšali ste tieto masky? Boli ste s nimi spokojné? Akú značku masiek máte radi vy?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.