Preskočiť na hlavný obsah

Max Factor

Ahojte!

Dnešný článok bude venovaný jednej značke, ktorú si myslím,že mal každý z nás aspoň raz doma. Je to značka,ktorú si pamätám ešte z detstva, kedy ju používala moja mamka. Napriek tomu,že je táto značka na trhu už dlho,to neznamená, že by bola zastaralá. Aj táto značka má v ponuke okrem ich ikonických produktov aj rôzne novinky a limitky. Dnes vám ukážem pár ich produktov, ktoré som v poslednej dome testovala.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3v1 je tekutý vegánsky makeup,korektor a podkladová báza v jednom.

Táto kombinácia zaručuje celodenný dokonalý makeup,ktorý sa nehne zo svojho miesta. Na pleti je príjemný, má stredné až plné krytie a dá sa pekne vrstviť. Nevytvára na pleti masku a konečný efekt na pleti vyzerá veľmi prirodzene. Konzistencia makeupu je dobrá a ľahko sa s ňou pracuje. Makeup obsahuje aj ochranu proti slnku SPF20. 

Max Factor Facefinity All Day Flawless korektor je vhodný na zakrytie nedokonalosti alebo na kruhy pod očami. 

Má zloženie,ktoré je jemné a ľahké a tak zbytočne nezaťažuje pleť a ani očné okolie. Ľahko sa rozotiera a má stredné až vysoké krytie,ktoré zaručuje bezchybné líčenie.

Max Factor Facefinity Blush púdrová lícenka je veľmi príjemná na pleti. 

Dá sa s ňou skvelo pracovať a človek s ňou môže vykúzliť prirodzene vyzerajúci makeup ale aj výrazný makeup. Stačí si len lícenku vrstvit podľa požadovanej intenzity. Vrstviť sa dá pekne a nevytvára na pleti fľaky. Ja mám doma odtieň Lovely Pink,ktorý je neskutočne pekný a veľmi som si ho obľúbila. 

Medzi posledné novinky,ktoré boli uvedené na trh patrí aj paletka očných tieňov Max Factor Priyanka Masterpiece Palette.

Táto paletka obsahuje osem odtieňov, s ktorými vytvoríte veľmi pekné líčenie očí. Paletka má teplejšie odtiene a samotné tiene sa dajú kombinovať. Obsahuje matné ale aj trblietavé tiene. Líčenie s touto paletkou je výraznejšie ale stále je vhodné aj na denné líčenie. S paletkou sa dobre pracuje,vydrží na očiach celý deň a ani pri nanášaní až tak veľmi neopadáva. Celkovo to je veľmi podarená paletka,ktorá je vhodná aj na cesty pre jej menšie balenie.

Max Factor False Lash Effect XXL je riasenka,ktorá vyzerá veľmi pekne na očiach.

Nezlepuje riasy a robí pekný efekt. Má čiernu farbu,ktorá zvýrazní riasy. Na očiach drží celý deň,neopadáva,nemrví sa a predlžuje riasy. S priloženou kefkou sa dobre pracuje a riasenka sa dostane aj na najmenšie riasy. Veľmi ľahko sa odličuje a nedráždi oči.

Max Factor Lipfinity Velvet Matte je dostupná v 12 odtieňoch a určite si aspoň jeden vyberiete. 

Ja mám doma odtieň Matte Merlot,ktorý sa hodí ako na denné, tak aj na večerné líčenie. Tento tekutý rúž má matný efekt a je na perách príjemný. Nevysušuje ich a zanecháva ich hebké. Rúž vydrží na perách dlho a som s nimi veľmi spokojná. 






Značku Max Factor a aj všetky produkty z dnešného článku nájdete na stránkach Elnino


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.