Preskočiť na hlavný obsah

Avatar limitovaná kolekcia

Ahojte!

Určite vám neuniklo,že koncom minulého roka bol do kín uvedený film Avatar 2. Pri tejto príležitosti prišla značka Nyx Cosmetics na trh s produktami,ktoré sú inšpirovaný práve filmom Avatar. Ja osobne som dvojku ešte nevidela ale kozmetika ma zaujala a tak som si samozrejme pár produktov musela kúpiť. V tejto kolekcii nájdeme rôzne produkty na dokonalé líčenie. 
Dominantou tejto kolekcie bude určite paletka očných tieňov,ktorá v sebe ukrýva 24 tieňov rôznych krásnych farieb. Táto paletka má matné aj trblietavé tiene. Tiene majú super pigmentáciu a nájdeme tu odtiene modrej,fialovej,ružovej,oranžovej, zelenej...Paletka má veľmi milo prekvapila, dá sa s ňou dobre pracovať a každé líčenie dokáže byť jedinečné. Sú tam rôzne odtiene,ktoré sa dajú pekne kombinovať. Paletka sa dá pekne použiť pri dennom líčení ale skvelo ju využijete aj pri odvážnejšom večernom líčení. S touto paletkou si každá z nás určite užije veľa zábavy. Ja osobne ju odporúčam ako začiatočníkom, tak aj žienkám, ktoré už nejaké tie líčenia majú za sebou.

Matný rúž v papierovom obale nájdeme na trhu v dvoch odtieňoch. Ja som si vybrala odtieň Ronal, čo je jasne ružový odtieň, ktorý mi pripomína Barbie. Za mňa to je vážne krásny odtieň ale asi nebude úplne pre každú ženu. Matný finiš vyzerá na perách skvelo. Čo sa týka výdrže, tak tá je priemerná a pri jedle sa zmaže. Každopádne tá krásna farba mi stojí zato,aby som sú rúž pretrela zopár krát za deň. Nerobí mi to nejaký problém.

Posledným produktom,ktorý z tejto limitovanej edície mám je lesk na pery s holografickým efektom. Tento lesk je v troch odtieňoch a ja mám odtieň Shimmering Waters. Holografické lesky nie sú veľmi na denné použitie alebo asi nie každá z nás by si ho dala do práce ale večer je tento lesk krásny. Dá sa použiť samostatne alebo na nejaký iný rúž. Lesk na perách nelepí a je na perách príjemný. Odtieň vyzerá dobre a v podstate tomuto lesku nemám čo vytknúť. 


Značku Nyx Professional Makeup nájdete na stránkach Notino,kde je aj táto limitovaná kolekcia. Čo na túto kolekciu vravíte? Zaujala vás?




 
Ak by vás zaujímalo ešte iné líčenie s touto paletkou, tak sa mrknite ku mne na instagram
S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Oh wow! These products are so colourful and fun! I love the colours in that palette. You created some really beautiful looks!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.