Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline

Ahojte!

Dnes tu mám pre vás opäť recenziu na značku Maybelline,ktorá patrí moje obľúbené. Táto značka je dosť populárna a je dobre dostupná. V dnešnom článku vám ukážem novinky, ktoré ma zaujali a ktoré som aj testovala v poslednej dobe.
Maybelline Cheek Heat lícenka

Ja osobne dávam prednosť púdrovým produktom ale v poslednej dobe som sa zamerala aj na tekuté produkty, ktoré nie sú až také zlé ako som si o nich myslela. Konkrétne táto nová licenka od Maybelline ma veľmi milo prekvapila. Má tekuto-gélovú konzistenciu, s ktorou sa veľmi dobre pracuje. Ja ju nanášam na pleť pomocou beauty blendru a tento spôsob mi dosť vyhovuje. So štetcom sa mi až tak dobre táto lícenka nezapracovala do pleti. Samotná lícenka sa dá pekne vrstviť a odtieň 20 Rose Flash je veľmi pekný. Je to taká pekná ružová farba,ktorá nie je výrazná a na líčkach vyzerá veľmi prirodzene. Tento odtieň je skvelý na denné líčenie. Lícenka Cheek Heat nerobí na pleti nepekné fľaky,vydrží na nej celý deň a dobre si rozumie aj s akýmkoľvek makeupom. Táto lícenka určite stojí za vyskúšanie. 


Rúže sú jedné z produktov, ktoré používam pri každom líčení a za tie roky čo sa líčim som ich už pekne množstvo vyskúšala. Mám svojich obľúbencov a mám aj obľúbené značky,ktoré ma zatiaľ nikdy nesklamali. Jednou z tých značiek je aj značka Maybelline. Od tejto značky mi zatiaľ vyhovoval každý rúž, ktorý uviedli na trh a som rada,že sa to nezmenilo ani pri tejto novinke,ktorou je SuperStay 24H Color tekutý rúž s balzamom. Ako vám už môže názov napovedať, tak tento rúž má mať celodennú výdrž. Ja sa priznám, že 24 h som ho neskúšala ale nejakých cca 16 h som ho na perách mala a držal skvelo. Nemusela som ho počas dňa upravovať a celý čas držal tam,kde mal. Väčšina tekutých rúžov pery vysušuje ale táto novinka má na jednej strane balzam,ktorý vám pery pekne výživí. Nemám po použití tohto rúžu nepríjemný pocit vysušených pier a osobne som s ním veľmi spokojná. Doma mám odtieň Rose Dust ,ktorý vyzerá na perách veľmi prirodzene. 

Momentálne môžete na stránkach Notino využiť skvelú akciu na produkty práve aj od značky Maybelline




S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.