Preskočiť na hlavný obsah

Líčenie so značkou Nyx Professional Makeup

Ahojte!

Značku Nyx Professional Makeup mám osobne veľmi rada a preto ju aj často kupujem a používam. Dnes by som vám rada ukázala dve novinky,ktoré mám od konca minulého roka. Obe určite stoja za zmienku a verím,že sa vám budú páčiť.

Nyx Bare With Me primer pod makeup je  zaujímavý produkt,ktorý ma hneď oslovil.


Prevedenie tohto primeru je zvláštne ale neznamená to,že by bolo zlé. Konzistencia je gélová čo je trošku problém pri nanášaní ale ak sa s touto textúrou naučíte pracovať,tak vám tento primer bude podľa mňa veľmi vyhovovať. Do pleti sa dobre zapracuje a zanecháva pleť hydratovanú,vyhladenú,sviežu a pripravenú na makeup. Mne sa tento primer na pleti veľmi páči a dobre pracuje s akýmkoľvek makeupom. Osobne sa teším,až ho budem používať v lete,keďže táto baza skvelo chladí pleť. Primer má vydržať na pleti osem hodín ale nemám s ňou problém ani po tých ôsmich hodinách. Táto baza pod makeup pekne vyhladí jemné vrásky a zjemní aj rozšírené póry. Nyx Bare With Me primer vám len a len odporúčam. Ak hľadáte skvelú podkladovú bázu,tak určite mrknite na túto. 

Nyx Professional Limited Edition Xmass 2022 Mrs Claus Oh Deer Shadow paletka


Túto paletku si môžete kúpiť v dvoch prevedeniach. Ja mám odtieň Up To Snow Good,ktorá v sebe ukrýva šesť krásnych odtieňov,ktoré doma ešte nemám. Nájdeme v nej tri trblietavé a tri matné odtiene. Mne sa osobne najviac páči odtieň Slay Bells. Ale každopádne všetky odtiene sú krásne a dá sa s nimi skvelo pracovať. Pigmentácia tieňov je super a pri nanášaní skoro vôbec neopadávajú. Tiene sa dajú pekne kombinovať ale môžete ich nosiť aj samostatne. Tiene sa dajú dobre nanášať štetcom ale aj prstom. Ak hľadáte skladnú a peknú paletku,tak určite siahnite po tejto. Každopádne krásne odtiene má aj tá druhá paletka a celkom aj premýšľam,žeby som si ju kúpila. Momentálne si tieto paletky môžete aj kúpiť v zľave na stránkach Notino. Obe paletky sú vhodné na denné ale aj večerné líčenie.







Tak čo vravíte na tieto produkty? Zaujali vás? :-) 

Komentáre

  1. Wow! That palette is SO gorgeous and shimmery. I love the eyeshadow shades and the look you created. It looks like such a fantastic palette to have on hand. Definitely a cute theme as well!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.