Preskočiť na hlavný obsah

Darčeky pod stromček na poslednú chvíľu

Ahojte!

Už o pár dní tu máme Vianoce a ja som si pre Vás pripravila článok, kde Vám ukážem pár pekných darčekov pre vašich blízkych ❤️

Ak ma sledujete dlhšie,tak určite Vám mohlo dôjsť,že sa zamerám hlavne na kozmetiku,keďže tú rada dávam ale aj dostávam. 

Začnem s inšpiráciou pre ženy. Či už chcete obdarovať svoju mamku,kamarátku alebo partnerku,tak Vám dnes ukážem darčeky,ktoré potešia ako mladšie tak aj staršie ženy. My ženy proste kozmetiku máme určite radi a väčšinou každú z nás poteší nejaká kozmetická maličkosť. Pred Vianocami je na značkách super,že ponúkajú aj rôzne kozmetické sady. Ja Vám teraz ukážem konkrétne dve sady,ktoré ma zaujali na stránkach Elnino ale každopádne určite si na ich stránke môžete vybrať aj iné.

Maybelline Merry Christmas!

Ja osobne mám značku Maybelline veľmi rada a ich produkty používam počas celého roka preto ma veľmi potešilo,keď som videla, že urobili sadu na Vianoce. Táto sada zaujme už svojim obalom,ktorý vyzerá dokonalo. Určite bude vyzerať skvelo pod každým vianočným stromčekom. Táto sada obsahuje špirálu Lash Sensational Sky High,ktorú mám veľmi rada. Skvelo natočí riasy a dokonalo ich zvýrazní. Okrem špirály nájdeme v tejto krásnej sade aj linku na oči Hyper Easy,s ktorou si nakreslite dokonalú linku ľahko a rýchlo. 

Každá žena si rada dopraje relax a myslím si,že po všetkom tom vianočnom zhone každú jednu poteší aj relaxačný balíček pod vianočným stromčekom. 

Ziaja Baltic Home Spa Wellness Set je práve skvelou sadou,pri ktorej si každá z nás dopraje dokonalý relax. 


Sada obsahuje denný krém, ktorý má jemnú a príjemnú vôňu. Skvelo hydratuje pleť a dodáva jej potrebnú výživu. Sprchový gél navodí tú pravú relaxačnú náladu už v sprche. Má príjemnú kokosovú vôňu a pokožku zanecháva jemnú a voňajúcu. Telový peeling ľahko zbaví pokožku odumretej kože a zároveň ju zjemní. Peeling je veľmi príjemný a dobre sa s ním pracuje. Pokožka si s týmto peelingom určite dopraje skvelý voňavý relax. Telový krém skvelo hydratuje pokožku tela a neskutočne príjemné vonia. Tento krém je skvelý na záverečnú starostlivosť. Táto sada nestojí veľa peňazí ale určite urobí veľkú radosť. 

Chloé Eu De Parfum Naturelle

Nejaká pekná vôňa je určite skvelým darčekom,ktorý poteší. Mne prišla ako predčasný darček pod stromček práve táto krásna vôňa od Elnina (začo samozrejme veľmi pekne ďakujem). Ak poznáte nejakú ženu vo vašom okolí,ktorá má rada nevšedné a originálne vône, tak určite mrknite na túto dokonalosť. Táto vôňa od Chloé má špecifickú vôňu,ktorá si získa podľa mňa veľa sŕdc. 


Toto bol môj výber na Vianoce pre ženy a teraz vám ešte ukážem tie pre mužov. Myslím si,že ešte stále má veľa mužov problém s kupovaním kozmetiky pre seba. Práve preto sú skvelé Vianoce a tým aj to,že každá z nás môže obdarovať svojho blízkeho pekným kozmetickým darčekom. Ja osobne dávam vždy manželovi aj kozmetické darčeky,pretože viem,že sám by si nič také nnekúpil. Klasikou sú podľa mňa sady od Nivei,Gillette alebo napríklad od Axe. Každý rok sú v ponuke a myslím si,že skvelo potešia aj mužov, kt. až tak kozmetiku neriešia. Okrem týchto značiek majú samozrejme na trhu sady aj iné značky. Napríklad sada Collistar Uomo Toning vyzerá veľmi dobre. 

Hodí sa skvelo pre manžela, priateľa,kamaráta ale aj pre ocka alebo dedka. Je to univerzálna sada,ktorá obsahuje to,čo podľa mňa skoro každý chlap využije. Sprchový gél je základ a aj chlap,ktorý sa o seba až tak nejako nestará,tak sprchový gél určite využije. Ďalším produktom, ktorý nájdeme v tejto sade je pena na holenie. Tá určite poteší tiež dosť mužov. Celá táto sada je zabalená v kozmetickej taštičke, ktorá je elegantná a myslím si,že každý muž,ktorý chodí niekam na cesty ju skvelo využije. Samotná značka Collistar je veľmi kvalitná a táto sada je perfektná. 

Ďalším darčekom,ktorý ja osobne dávam každý rok svoju manželovi je voňavka. Každý rok vyberám inú vôňu a tak ho stále prekvapí aj keď vie,že voňavku dostane :-D 

David Beckham Intimately Men

Táto toaletná voda je aj napriek nízkej cene skvelá a intenzívna. Skvelo sa hodí v tomto zimnom období, keďže je korenistá. Má dobrú výdrž a fľaštička tiež určite neurazí. 

Tak čo vravíte na môj výber? Dúfam,že som vám pomohla s výberom darčekov na poslednú chvíľu. 

Prajem pekné Vianoce ❤️


Komentáre

  1. Já se vždy snažím mít vše koupené už koncem listopadu, ale letos se mi to nějak nepodařilo. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.