Preskočiť na hlavný obsah

Čo dať nielen pod stromček športovcovi?

Dnešný článok môžete kľudne brať ako inšpiráciu na darčeky,ktoré sa hodia hlavne pre športovo založených ľudí. Ja sama sa v poslednej dobe čoraz viac venujem nejakej aktivite a tieto darčeky,by mňa osobne veľmi potešili.

To,že cvičím s Fitshakerom ste si už určite museli všimnúť. Vyhovuje mi systém toho,že si môžem sama zvoliť aké cvičenie budem v ten deň cvičiť a samozrejme, že si ho môžem odcvičiť kedykoľvek a kdekoľvek. Ak niekto vo vašom okolí stále vraví,že chce začať cvičiť,tak by ho určite potešilo Fitshaker Premium členstvo

Pre milovníka športu je dokonalým darčekom Fitness diár, ktorý ja osobne používam už pár rokov. Nájdete v ňom aj skvelé rady,motivácie, cvičenia, recepty ale hlavne dostatok miesta na zapisovanie všetkého potrebného. 

Eshop Fitshaker ponúka neskutočne skvelé veci,ktoré vám spríjemnia, uľahčia ale dokonca aj sťažia cvičenie. Ak chcete relaxovať, tak vám určite odporúčam sviečky, ktoré Fitshaker ponúka. Pri peknej vôni si človek dobre oddýchne a bude lepšie pripravený na cvičenie. Ponúkajú aj pekný vianočný set,ktorý určite poteší aj necvičiaceho človeka  ;-)

Keďže sa Fitshaker zameriava hlavne na cvičenie, tak je samozrejme, že ponúkajú aj pomôcky na cvičenie, ktoré sa ja osobne snažím využívať skoro pri každom cvičení. Podložka na cvičenie sa hodí vždy a každý, kto cvičí ju určite naplno využije. Expander dokáže pomôcť pri naťahovaní celého tela ale dokáže aj urobiť z celkom ľahkého cvičenia dosť veľkú záťaž a spraviť cvičenie ešte viac intenzívne. Telo si expandery časom určite zamiluje. Skvelým doplnkom pri cvičení sú aj kĺzavé disky,ktoré plne využijete pri niektorých cvičeniach, ktoré sú práve na stránkach Fitshaker. 

Cvičenie sa určite nezaobíde bez stravy a dobrého jedla. Ak neviete čo variť,tak sa Vám určite bude hodiť nejaká kniha s receptami. Nájdete v nich skvelé a zdravé recepty,ktoré budú určite chutiť každému. Pri niektorých receptoch určite využijete aj ich chutné Fitnutky. Ja mám doma Fitnutku Bio Lieskové oriešky a Čokoláda,ktorá je skvelá V rôznych receptoch ale dokonalo chutí aj len tak ;-) V ponuke majú momentálne novinky,ktoré vyzerajú tiež veľmi dobre a verím, že budú aj dobre chutiť. 



Každý kto cvičí určite dobre pozná svalovicu a aj s týmto nám pomôže Fitshaker s ich novinkou a tou je masážny olej, ktorý pomôže aj pri menštruačných bolestiach. 

Aby si človek cvičenie užil, tak sa musí cítiť dobre aj v tom čo ma na sebe oblečené. Ja som si práve minule vybrala pár nových kúskov od značky Puma na stránkach Zalando-loungeNájsť v dnešnej dobe kvalitné oblečenie za ceny,ktoré nám nezruinuju peňaženku je dosť ťažké ale na Zalando-lounge som ich našla a určite si tam ešte nejaké oblečenie v dohľadnej dobe nakúpim. Ak budete rozmýšľať nad darčekmi nielen pod vianočný stromček,tak sa určite mrknite na ich stránky. Dajú sa tam nájsť skvelé veci za veľmi priaznivé ceny a to nevravím len o oblečení.



Posledným takým nápadom na darček je aby ste svojmu blízkemu podarovali nejaký kurz. Ja osobne som začala pred troma mesiacmi s Contempole,ktorý si neskutočne užívam. Teraz v stredu ma čaká posledná hodina v tomto roku a už teraz sa nemôžem dočkať až začnem chodiť na tréningy v tom novom. V budúcom roku sa chystám aj na Pole Dance pre začiatočníkov. Určite sa mrknite aké tréningy sú vo vašom meste a jeden z nich podarujte niekomu,koho máte radi. Cvičenia vonku s ľuďmi má tiež niečo do seba.

Snáď sa vám takáto možno aj netradičná inšpirácia na darčeky páči.

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. To jsou skvělé tipy, určitě potěší každého sportovně založeného člověka. :)) I já bych z nich měla radost. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.