Preskočiť na hlavný obsah

Physicians Formula

 Ahojte!

Ako vám už názov mohol prezradiť,tak dnes sa budeme baviť o značke Physicians Formula,od ktorej mám doma pár produktov. Táto značka je podľa mňa dosť známa hlavne pre ich ikonický Murumuru Butter  bronzer. Ten tiež doma mám a som s ním veľmi spokojná. Dnes vám ukážem päť ich produktov,ktoré som skúšala. To či som s nimi spokojná sa dozviete,ak budete pokračovať v čítaní.

Physicians Formula Organic Wear Silk Foundation Elixir vyživujúci tekutý makeup


Ja mám doma odtieň 01 Fair,čo je najsvetlejší odtieň aký v ponuke majú. Tento odtieň mojej bledej tvári vyhovuje a ak ste svetlunká ako ja,tak určite do tohto odtieňa choďte. Obal makeupu je sklenený a obsahuje aj kvapatko,s ktorým sa dá ľahko odmerať požadované množstvo makeupu. Textúra makeupu je dosť tekutá a tak treba pri nanášaní dávať lepší pozor,aby ste makeup nemali všade. Čo sa týka samotného makeupu,tak ten je jemný a pleť pekne zjednotí. Nemá extra krytie ale pekne dodá pokožke zdravý vzhľad. Trošku mám ale problém v oblasti nosa,kde tento makeup nechce veľmi držať a po krátkej dobe je dosť viditeľné,že mi tam nesedí. Je to možné aj tým,že teraz mám po chorobe viac dehydrovanú pleť ale zase iné makeupy mi to nerobia. Ak by sám o sebe nesľuboval hydratáciu,tak by som sa možno nad tým až tak nepozastavovala. Makeup obsahuje jojobový olej,aloe vera,kokosový olej a kaktusový kvet. Táto kombinácia znie fajn ale ja nejako nevydím rozdiel medzi týmto makeupom a nejakým klasickým makeupom. Nepríde mi,že mi tieto igrendiencie robia nejaké zázraky s pleťou. Ja osobne tento makeup dopotrebujem ale nemyslím si,že potrebujem ďalšie balenie.

Physicians Formula Matte Monoi Butter lícenka


Už na prvý pohľad zaujme svojím prevedením,ktoré je proste krásne. Lícenka aj pekne vonia a balenie obsahuje zrkadielko a malý štetec na nanášanie. Toto balenie mi príde praktické a určite sa dobre využije aj pri cestovaní. Samotná lícenka obsahuje viacero farebných odtieňov,ktoré ja osobne ale dávam dohromady a tým si vytvorím krásny odtieň,ktorý sedí mojej pleti. Lícenka má brutálnu pigmentáciu a tak je vhodné si ju naberať a vrstviť po kúskoch. Radšej si naberte menšie množstvo a postupne si intenzitu prispôsobte. Lícenka vydrží na pleti bez pohnutia celý deň a mne osobne sa veľmi páči. Má matný finiš a na pleti nerobí nejaké neprirodzené fľaky. Určite odporúčam.

Physicians Formula Rosé All Play paletka očných tieňov


Táto paletka obsahuje dvanásť krásnych a jedinečných odtieňov. Je ladená do ružova čo vám už mohol napovedať jej názov. Paletka obsahuje matné aj trblietavé odtiene a je vhodná na jemné denné líčenie ale aj na výraznejšie večerné líčenie. Tiene sa dajú pekne kombinovať a pri líčení mi stačí len táto jedna paletka. Nepotrebujem ju kombinovať s inou paletkou. Sú v nej nejaké základné/prechodové tiene,sú v nej výraznejšie tiene napríklad do vonkajšieho kútika oka ale aj tiene vhodné na rozjasnenie oka. S touto paletkou sa dajú vytvoriť veľmi pekné líčenia. S tieňmi sa dobre pracuje a nejako extrémne neopadávajú. Na očiach držia bez problémov celý deň. 

Physicians Formula Mineral Wear Diamond Dust rozjasňovač


Tak tento rozjasňovač je proste dokonalý. Ja používam rozjasňovače v podstate pri každom líčení a tento som si proste zamilovala. Vyzeral dokonalo už na fotke,ktorú som videla na internete ale naživo vyzerá ešte lepšie. Jeho lesk je krásny a dosť výrazný,napriek tomu na pleti nevyzerá vulgárne. Pekne sa dá nanášať na pleť a môžte si aj vrstviť intenzitu. Ja ho používam na licné kosti ale rada si ho dávaan aj do vnútorného kútika oka. Na pleti drží až kým ho neodlíčim. Nemám čo vytknúť tomuto rozjasňovaču a ak hľadáte nejaký,ktorý si získa vaše srdce,tak určite vyskúšajte tento. 


Physicians Formula Mineral Wear Diamond Lip Plumper hydratačný lesk na pery


Ja mám doma odtieň Pink Radiant Cut,ktorý je ružový a pery jemne zafarbí práve do tej ružovej farby. Na perách vyzerá veľmi dobre a lesk im dodá pekný optický objem. Samotný lesk je na perách príjemný a ani veľmi nelepí ako to je pri leskoch celkom bežné. Na perách pri normálnej komunikácii a pitia vody vydrží pár hodín. S jedlom ide ale hneď dole. Obal lesku je krásny a s priloženým aplikátorom sa lesk dobre nanáša. Ja som v podstate s leskom spokojná.


Tak čo vravíte na značku Physicians Formula? Zaujala vás? Ja si myslím,že je to dosť kvalitná kozmetika, ktorá je vhodná aj pre citlivú pleť. Nie je drahá a momentálne ju za ešte lepšiu cenu nájdete na stránkach Elnino


Komentáre

  1. Panejo, to všechno vypadá tak dokonale! Strašně se mi ty produkty líbí! Já teda kosmetiku moc nepoužívám, spíš jenom make-up a rtěnky :-) Ale tobě to moc sluší! ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.