Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline Green Edition

 Ahojte!

Pred nejakým časom uviedla značka Maybelline na trh novú Green Edition radu. Zaujímavosťou tejto rady je určite to,že má veganské zloženie a jej obaly sú vyrobené z udržateľných materiálov. V tejto rade nájdeme štyri produkty a ja mám doma tri z nich,ktoré vám v dnešnom článku rada ukážem.

Začnem prvým produktom a tým je Maybelline Green Edition tonujúce sérum


Ako vám už názov môže napovedať,tak to nie je klasický makeup ale je to skôr také ľahké sérum na zjednotenie pleti. Toto sérum obsahuje jojobový a marulový olej. Je vhodnejší pre suchšiu pleť,príde mi,že mastná pleť môže mať s týmto sérom vďaka olejom trochu problém. Sérum vyzerá na pleti veľmi dobre. Má dosť tekutú konzistenciu ale na pleť sa dá pekne naniesť pomocou hubky alebo štetca. Sérum vyzerá na pleti prirodzene a pekne ju zjednotí. Nezamaskuje nejaké väčšie nedokonalosti pleti. Mne sa výsledný efekt na pleti veľmi páči. Sérum vďaka olejom pleť nezaťažuje a dodáva jej hydratáciu. Na pleti vydrží bez pohnutia celý deň. Celkovo som veľmi spokojná. 

Ďalším produktom je Maybelline Green Edition objemová riasenka


Je to riasenka s našľahaným bambuckým maslom a kefka je s bioštetinkami vhodná aj pre citlivé oči. Kefka je zahnutá a veľmi dobre sa s ňou pracuje. Samotná riasenka robí veľmi pekný objem a dokonalo zvýrazní riasy. Riasenka sa fakt veľmi podarila. Nemrví sa,neopadáva a nerobí ani efekt pandy počas dňa. Vydrží na riasach v pohode celý deň. Opäť veľká spokojnosť.

Posledným produktom je Maybelline Green Edition tónovací hydratačný balzam na pery.


Je vhodný aj ako lícenka a obsahuje vitamín E a mangový olej. Je dostupný v ôsmich odtieňoch a ja mám doma odtieň 007 Moonlight. Balzam pery hydratuje a jemne zafarbuje pery. Výdrž nie je úplne dokonalá ale to som ani od tohto balzamu nečakala. Na perách vyzerá tento balzam veľmi pekne a na perách ma jemný lesklý efekt.

Maybelline Green Edition obsahuje ešte aj jemný púder s matným efektom,ktorý som ale ja osobne neskúšala. Každopádne čo som o ňom čítala,tak nie je to žiaden zázrak. Ja sa ho nechystám vyskúšať ale ak ste ho napríklad skúšali vy,tak budem rada ak mi dáte vedieť. 

Celkovo je rada Green Edition veľmi zaujímavá a určite si nájde svojich fanúšikov. Je to rada,ktorá je vhodná na denné nosenie,keďže vyzerá na pleti veľmi prirodzene a ja som si ju obľúbila nosiť hlavne do práce,kde so mnou tých cca 12 hodín v pohode vydrží. Okrem balzamu,ten musím cez deň nanášať viackrát. Celú túto radu nájdete na stránkach Notino,kde momentálne prebieha Black Friday a tak si túto radu môžete kúpiť za ešte lepšie peniaze. 

Ja som s Maybelline Green Edition robila líčiace video na TikToku,takže ak si ho chcete pozrieť,tak vám tu háždem link. 

Čo vravíte na Green Edition? Zaujala vás?

Komentáre

  1. What a great line of products. I'd definitely love to try some of them myself! Thank you for sharing your thoughts on these <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Řasenka vypadá hodně dobře, sama bych jí klidně dala šanci. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.