Preskočiť na hlavný obsah

Benefit Cosmetics rok 2022

Ahojte!

Kto má sleduje dlhšie, tak určite musí vedieť,že osobne zbožňujem značku Benefit. Ich produkty mi veľmi vyhovujú a zatiaľ som nenašla ani jeden,ktorý by bol zlý. Tento rok predstavila značka Benefit pár noviniek a ja som sa rozhodla,že vám ich v dnešnom článku ukážem. Všetky tieto produkty používam už dlho a ukazovala som vám ich aj na instagrame ale myslím si,že si zaslúžia aj článok na blogu.

Značku Benefit vám určite nemusím predstavovať. Je to značka,ktorú poznajú ľudia po celom svete a preslávila sa hlavne ich produktami na obočie, ktoré sú priam dokonalé. Ale Benefit má v ponuke samozrejme aj ďalšie produkty, ktoré sa tešia tiež veľkej obľube. Ako som už vyššie spomínala,tak dnes vám ukážem pár produktov, ktoré boli predstavené tento rok a ktoré stoja určite za vyskúšanie.

Začnem napríklad s korektormi. Tie sa určite hodia pri každom líčení a Benefit má v ponuke Boiing Cakeless na trhu už dlhšie ale tento rok pridal ďalšie odtiene a tak si môžete vybrať až z 30. To zaručuje to,že si svoj korektor vyberie určite každá z nás. Tento korektor má skvelé krytie ale napriek tomu nezanecháva nepríjemnú vrstvu na pleti. Skvelo zakryje nedokonalosti pleti ,je vodeodolný a vydrží bez pohnutia na pleti celý deň. S aplikátorom sa dobre pracuje a produkt sa s ním dobre nanáša na pleť. Ďalším korektorom,ktorý určite stojí za zmienku je Boiing Bright On je priam dokonalý pod oči. Skvelo zakryje tmavé kruhy ale zároveň krásne rozjasní očné okolie. Má hydratačné účinky a tak okolie očí nevysušuje. Zloženie je ľahké a korektor sa pekne prispôsobí pleti. Je dostupný v dvanástich odtieňoch a ja som si zamilovala odtieň Lychee. 


Riasenku They're Real Magnet určite poznáte a ak nie,tak to je veľká chyba. Táto riasenka má dokonalú čiernu farbu,ktorá zvýrazní riasy a dodá im objem. Nerozmazáva sa a neopadáva. Na očiach vydrží celý deň a k tejto riasenke patrí aj linka They're Real Xtreme Precision Liner. Táto linka je v dvoch odtieňoch: v hnedej a čiernej. Ja mám doma čiernu farbu,keďže čierne linky milujem. S touto linkou sa dobre pracuje ,tenký hrot zaručuje presné kreslenie, dá sa ľahko vrstviť a rýchlo schne na očiach. Je vodeodolná a neobtláča sa. 

Neviem ako vy ale ja zbožňujem lícenky. Veľmi rada ich striedam a používam ich pri každom líčení preto ma veľmi potešilo,keď Benefit uviedol na trh dvanásť fantastických odtieňov líceniek. Všetky tieto lícenky sú neskutočne jemné, sú ľahké a dokonalo sa s nimi pracuje. Ich pigmentácia je neskutočná a je dôležité si dať pri nanášaní pozor, pretože môžete skončiť ako Marfuša. Ja som si pri prvom nanesení neuvedomila ich pigmentáciu a mala som čo robiť aby som stiahla tu farbu :-D Takže stačí použiť len malé množstvo, ktoré si môžete postupne vrstviť ak budete potrebovať. Lícenky nerobia nepekné fľaky na pleti a vydržia na pleti celý deň bez akéhokoľvek pohybu. Novinkou pri týchto líceniek je aj nové ekologické balenie, ktoré je bez vloženého štetca a je vyrobený z menšieho množstva papiera. Balenie je oproti starším baleniam menšie a užšie ale produktu je tam také isté množstvo. Ja mám doma štyri odtiene ale určite si časom kúpim ďalšie. Myslím si,že z toho množstva odtieňov si každá z vás vyberie dokonalý odtieň pre seba. Majú v ponuke sladké ružové odtiene, žiarivé korálové odtiene ale aj tmavšie odtiene. Ak máte chuť si kúpiť novú lícenku, tak určite siahnite po jednej z týchto od Benefit. 



Aj tento rok sme sa dočkali novinky na obočie a tou je Gimme Brow+ Volumizing Pencil. Ja ich produkty na obočie proste žeriem a používam ich pri každom líčení. Táto objemová ceruzka na obočie je opäť niečo neskutočné. Skvelo sa s ňou pracuje, dokonalo dodáva obočiu objem a pekne sa s ňou kreslí obočie. Je dostupná v dvanástich odtieňoch a vydrží na obočí celý deň bez pohnutia (ja si ju ešte fixujem mojim obľúbeným transparentným finxačným gélom 24-hr Brow Setter). Táto ceruzka sa rýchlo stala mojim obľúbeným produktom a vrelo ju odporúčam ženám, ktoré nemajú všade chĺpky na obočí ako by si to predstavovali. Táto ceruzka ich tam opticky dodá. 


Značku Benefit si môžete zakúpiť na stránkach Sephora, kde sa už objavili aj ich vianočné limitky,takže ak chcete ich produkty vyskúšať,tak si ich určite pozrite.

Tak čo vravíte na tieto produkty? Skúšali ste už nejaký z nich? Zaujali vás? A čo vravíte na značku Benefit? 

Komentáre

  1. Wow! Your makeup is so stunning! Benefit has a lot of really fantastic products. I especially love their primers and brow products.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvářenky vypadají moc hezky, jen bych nevěděla, jaký odstín zvolit - všechny jsou krásné. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.