Preskočiť na hlavný obsah

Revolution EDT

 Ahojte!

Určite ste si všimli,že značka Makeup Revolution prišla na trh s voňavkami. Momentálne predstavila už ďalšie vône ale ja by som vám rada ukázala ešte tie,ktoré uviedla na trh myslím niekedy v lete. 

Osobne značku Makeup Revolution veľmi doma nepoužívam ale v minulosti som mala pár ich produktov a neboli nejako zlé. Preto keď som videla,že na trh uviedli aj vône,tak som si povedala,že ich vyskúšam. Predsa len idú Vianoce a tieto vône stojá pár korún,takže ak by stáli zato,tak by boli skvelé ako darček pre naše milované osoby. Ale nebudem nič predbiehať. Začneme postupne s predstavovaním všetkych štyroch vôní.

Ako prvé by som sa možno venovala samotným flakónom týchto voňaviek. Na prvý pohľad určite zaujmu a vyzerajú pekne,takže určite sa budú pekne aj niekomu darovať. Každá vôňa má svoj osobitý flakón a jedna z nich má dokonca aj gumičku s príveskom. Otestovala som aj odolnosť flakónu,keďže sa mi podarilo jeden zhodiť na podlahu a nerozbil sa :-D Takže obal je dosť odolný. Ale teraz už prejdeme k samotným vôňam.

Revotulionary Noir

Táto vôňa je korenená,výrazná a za mňa sa skvelo hodí k nočnému životu. Je to silná vôňa,z ktorej ale nebolí hlava. Za mňa je to skvelá vôňa práve na chladné počasie. Vo vôni cítiť vanilku,korenie a kávu. Výdrž je priemerná ale nečakala som od nej,že na mne vydrží celý deň. Táto vôňa vydrží cca štyri hodiny ale nie je problém sa s ňou prestriekať aj počas dňa.

Passion 

Ďalšia korenená vôňa,ktorá je výrazná a skvelo sa hodí k chladnému počasiu. Mne osobne sa táto vôňa úplne nepáči. Nie je to úplne to čo mám rada ale mojej mamke sa určite bude páčiť. Cítim v nej pačuli,čokoládu a korenie. Má v sebe trochu sladkosti ale viac z nej cítim to korenie. A je taká ťahšia,osobne by som ju nosila skôr večer ako cez deň.

Timeless

Je za mňa svieža,kvetinová vôňa,ktorá je vhodná na denné použitie. Na večer mi príde málo výrazná. Cítim v nej dosť kvety,ovocie a trochu sladkej vanilky. Celkovo má táto vôňa dobrú kombináciu vôní,ktoré pekne spolu ladia. Viem si ju predstaviť nosiť v jari alebo v lete. Nie je taká ťažká a pomaly sa uvoľňuje. 

Revolutionary

To je vôňa stvorená pre mňa. Ja osobne mám rada výrazné korené vône,ktoré obsahujú vanilku alebo sladké vône,ktoré používam cez deň. Táto vôňa je sladučká ale nie je to taká tá presladená vôňa pre deti. Je to veľmi príjemná,sladká vôňa,ktorá sa mi hodí ako na deň,tak aj na noc. Podľa popisu táto vôňa obsahuje kvety ale ja ich tam úplne necítim. Prevláda tú vôňa pačuli a vanilky,ktorú ja osobne môžem. Vôňa je výrazná a príde mi,že vydrží najviac zo všetkých,ktoré som vám dnes predstavovala. 

Tieto vôňe majú prenikavé vône,ktoré je dostatočne cítiť na tele ale aj na oblečení. Výdrž nie je celodenná ale to som od nich ani nečakala. Pomer ceny a kvality je skvelá a myslím si,že určite stoja za vyskúšanie. A ako som už spomínala,tak si myslím,že tieto vône sú skvelé aj ako darček napríklad na Vianoce. Všetky tieto vône ale aj nové,ktoré sa pred nejakým časom objavili na trhu si môžete kúpiť na stránkach Elnino.

Skúšali ste už tieto toaletné vody? Zaujali vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Wow, do teď jsem netušila, že prodávají i vůně! Revolution mám moc ráda a co nejdříve se po nějaké voňavce podívám - tahle vypadá krásně a určitě nádherně voní. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.