Preskočiť na hlavný obsah

PetraNude by Gabriella Salvete

Ahojte!

Určite ste už postrehli,že pred nejakým časom sa objavila v našich končinách nová kolekcia od Petry v spolupráci s Gabriella Salvete. Kolekcia Petra Nude obsahuje tri rady: 

Pillow Talk - béžová rada

Slip Dress - ružová rada

Nude Heels - zlatá rada

Ja mám doma radu Slip Dress,ktorá sa mi podľa mňa najviac z tejto kolekcie hodí. Slip Dress obsahuje paletku očných tieňov, tekutý rúž a lak na nechty. 

Paletka Slip Dress má štyri odtiene vďaka ktorým si hravo zvládnete spraviť pekné líčenie očí. 


Môžete použiť všetky štyri tiene naraz alebo si vybrať napríklad len jeden. Nájdete tu kombináciu matných a trblietavých odtieňov. Dominatným odtieňom v tejto paletke je určite ružový odtieň,potom tu nájdeme neutrálny béžový odtieň, krásny svetlý trblietavý odtieň a nakoniec dokonalý trblietavý odtieň, ktorý má v paletke mramorový efekt. Táto kombinácia sa vážne podarila a tiene k sebe dokonalo sedia. Paletka je v studenom ružovom odtieni čo ma na nej práve baví. S tieňmi sa veľmi dobre pracuje,pigmentácia je akurát a v pohode sa tiene dajú vrstviť. Ľahko sa blendujú a napriek tomu,že paletka trošku práši,tak pri nanášaní tieňov samotné tiene neopadávajú. Svetlý trblietavý tieň rada používam vo vnútornom kútiku oka aj pri použití napríklad len linky. Na paletke sa mi páči aj malé praktické balenie, ktoré sa skvelo hodí aj na cestovanie, keď so sebou nechcete ťahať veľké paletky tieňov. 


Ďalším produktom, ktorý táto rada obsahuje je tekutý rúž. Ja osobne dávam prednosť pri líčení práve tekutým rúžom pred tými klasickými pretože sa mi s nimi lepšie pracuje a vo väčšine prípadov majú aj skvelú výdrž. Odtieň Slip Dress sa dokonalo hodí k paletke od tejto rady. Samotný odtieň je jemný ale to neznamená, žeby nebol na perach výrazný. Pigmentáciu má skvelú, s aplikátorom sa dobre pracuje a rúž ostáva na perách dlhé hodiny. Počas dňa sa jemne stráca pri konzumácii jedla ale nie je to až také výrazné. Rúž sa dá pekné doplniť počas dňa s čím nemám vôbec problém. Napriek tomu,že to je tekutý rúž,tak pery nevysušuje a nerobí na nich ani nepríjemnú vrstvu. Rúž je dokonalý na denné líčenie napríklad do práce alebo do školy. 

Výsledný look nám pekne dotvorí aj lak na nechty,ktorý sa v tejto rade tiež nachádza. Je to pekný odtieň, ktorý nie je výrazný ale vyzerá dobre na nechtoch. Lak vydrží na nechtoch dlho a celkom rýchlo zaschne po jeho nanesení. Je vhodný aj do práce, kde nie je vhodné nosiť nejaké výrazne odtiene lakov na nechty.

PetraNude kolekcia obsahuje okrem paletiek očných tieňov, lakov na nechty a tekutých rúžov aj linky a špirály. Linku a špirálu nájdeme v dvoch odtieňoch a to v klasickej čiernej a v hnedej. Ja mám doma čierne prevedenie ale premýšľam,že vyskúšam aj tie hnedé odtiene, keďže hnedú linku a ani špirálu som ešte doma nemala. Špirála má veľmi dobrú kefku,s ktorou sa ľahko pracuje. Riasy oddeľuje a nezlepuje ich. Jedna strana je vhodná na horné riasy a s druhou sa dobre pracuje práve na spodných riasach. Riasenka nedodá riasam predĺženie ale zato ich pekne zvýrazní a dodá im pekný objem.


Linka ma veľmi milo prekvapila. Ako som už vyššie spomínala,tak mám doma čierny odtieň,ktorý veľmi rada pri líčení používam. Linka má skvelú pigmentáciu,čierna farba je výrazná a so samotnou linkou sa veľmi dobre pracuje. Hrot je tenký a nanášanie linky je ľahké a precízné. Myslím si,že s touto linkou sa bude dobre pracovať aj začiatočníkom. Linka vydrží na očiach celý deň a nerozmazáva sa. Večer sa ľahko odličuje a nedráždi oči. 


Na záver by som vám rada túto kolekciu odporúčala. Produkty nie sú drahé a myslím si,že sú dosť kvalitné. Určite sú vhodné pre začiatočníkov ale myslím si,že nesklamú ani skúsené baby,ktoré sa líčia. Ja som s produktami veľmi spokojná a som veľmi rada,že ich doma mám. Celú kolekciu nájdete na stránkach Notino.



Skúšali ste kolekciu PetraNude? Ste s ňou spokojné? 


Komentáre

  1. Ta paletka je nádherná, moc se mi líbí takové jemné stíny a finální líčení je přímo dokonalé! Povedlo se ti. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.