Preskočiť na hlavný obsah

Blood Sugar paletka

Už dávno som zredukovala svoju zbierku a nechala som si doma len pár paletiek. V podstate každá jedna paletka, ktorú doma mám sa niečím odlišuje. Väčšinu ale spája to, že sú to drahšie paletky. Týmto vám nechcem povedať, že keď sú paletky drahé, tak musia byť skvelé a naopak. Len mňa už dlho nezaujala žiadna paletka z drogérky natoľko, aby som si ju kúpila. A dneska si dáme recenziu na jednu drahšiu paletku. To či stojí za tie peniaze sa dozviete ak budete čítať ďalej.



Najprv si musíte uvedomiť, že ja sa nenechávam väčšinou zlákať a dosť dlho premýšľam nad kúpou nejakej paletky. 

Paletka zaujme na prvý pohľad svojím obalom - červený kufrík s kovovým zapínaním sa tak často nevidí. Vo vnútri nájdeme dostatočne veľké zrkadielko.


Blood Sugar paletka obsahuje 18 tieňov. Nájdeme tu tri druhy očných tieňov: matné, metalické a trblietavé. Tiene majú príjemnú sladkú vôňu a sú vhodné skôr pre odvážnejšie ženy pretože Blood Sugar paletka je plná výrazných tieňov.


Pre všetky tiene z tejto paletky platí, že sú neskutočne pigmentované. Ľahko sa mi s nimi pracuje a pod očami nemám rozsypané tiene. Prišla som ale na to,že má problém s niektorými štetcami,kedy pri naberaní paletka práši. Niektoré tiene (napr. krásny odtieň Candy Floss) sa lepšie nanášajú prstom ako štetcom. Každý tieň je podľa mňa zaujímavý a páči sa mi ako je paletka celkovo vyskladaná.



Horný rad

Glucose
Sugarcane
Cake Mix
Ouch
Donor
Intravenous


Stredný rad

Candy Floss
Tongue Pop
Sweetener
Cavity
O Positive
Root Canal


Posledný rad

Prick
Cherry Soda
Fresh Meat
Blood Sugar
Extraction
Coma


Vidíte tie krásne farby? Za mňa je táto paletka dokonalá a neľutujem, že som si ju kúpila. Stojí za každú jednu korunu,ktorú som za ňu dala.


Jeffree Star Blood Sugar si môžete kúpiť na stránke Notino 

Blood Sugar paletka je vegánska a cruelty free!

Ak ešte stále váhate nad jej kúpou, tak nemusíte. Určite z nej budete milo prekvapené a zamilujete si ju presne tak, ako aj ja.

Na záver pár líčení práve s touto paletkou. Líčenia sú staršie ale to neznamená, žeby som paletku nepoužívala aj teraz. Skôr len zabúdam fotiť 😄






Čo hovoríte na Blood Sugar? Páči sa vám alebo nie? Akú paletku máte najradšej?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. I really love the colour story. So many gorgeous shades! The looks you created are really beautiful.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá úžasně! Ty barvičky nemají chybu a už asi tuším, co si budu přát k Vánocům! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.