Preskočiť na hlavný obsah

Yankee Candle sviečky

 Ahojte!

Pre mňa momentálne začína obdobie,ktoré mám veľmi rada a to je obdobie,kedy pálim sviečky skoro každý deň. Zbožňujem tú útulnú atmosféru,ktorú sviečku dokážu navodiť v byte. Hneď sa mi lepšie napríkad aj píše na blog. Práve preto,že mám sviečky veľmi rada,tak veľmi rada skúšam aj nové vône. Medzi moje najobľúbenejšie značky medzi sviečkami určite patrí určite značka Yankee Candle,ktorú mám doma zastúpenú v najväčšom počte. A práve dnes vám ukážem štyri nové vône,ktoré som si minule kúpila.

Keďže s vôňami je to niekedy komplikované a samozrejme nie každá sa mi páči,tak vždy si najprv kupujem buď vosky alebo malé sviečky,pri ktorých si vyskúšam či sa mi oplatí kúpiť aj veľké balenie. Ja osobne mám celkom veľkú spotrebu sviečok a mám v zásobe pár obľúbených,ktoré si rada zapálim kedykoľvek. Potom mám vône,ktoré si zapálim len pri určitých príležitostiach (napríklad v období Vianoc pálim iné vône ako v lete). A potom sú tu vône,ktoré mi stačia,že som doma male len raz.

Poslednýkrát čo som si kupovala nové vône ma milo prekvapilo,že značka Yankee Candle má v ponuke aj malé votívne sviečky v skle,ktoré podľa mňa vyzerajú lepšie ako tie klasické votívne sviečky. Majú síce vyššiu cenu oproti tým klasickým ale priznám sa,že tie so sklom som si obľúbila viac. Majú rozkošné malé balenie a sú práve ideálne ak chcete vyskúšať nejaké nové vône ale nechcete si kupovať hneď veľké sviečky,veď čo keby sa vám ta vôňa osobne až tak veľmi nepáčila. To je bohužiaľ riziko nakupovania cez internet. Vtedy si človek môže len predstaviť ako bude tá sviečka vôňať ale doma môže byť tá vôňa úplne iná ako podľa popisu.

A teraz sa už presunieme k samostatným sviečkam,ktoré som si minule kúpila. Začnem najprv s vôňou,ktorá mi bohužiaľ až tak veľmi nesadla. Tranquil Garden je kvetinová vôňa,ktorá je síce príjemná ale neurobila so mnou taký ten wow efekt,ktorý by ma donútil túžiť aj po väčšom balení. Samotná vôňa je jemná a hodí sa podľa mňa napríklad pri nejakej meditácii alebo pri jóge. Mne osobne pripomína čerstvo vypraté prádlo v nejakej kvetinovej aviváži. Na obhajobu tejto sviečky,tak ja nie som veľký zástanca kvetinových vôní,mám radašej iné druhy. Každopádne ak máte radi vôňu kvetov,tak vám bude pravdebodobne vyhovovať. 

Naopak vôňa Red Raspberry je úplne typ vône,ktorú mám rada. Ja obľubujem sladké,ovocné vône a toto je presne tá vôňa,ktorá môjmu nosu lahodí. V hlavnej úlohe sú samozrejme jahody,maliny a čierne ríbezle. Celkovo je cítiť v tejto sviečke okrem ovocia aj tú sladkosť,ktorá vás láka sa do ovocia zakusnúť. Samotná sviečka je dosť intenzívna a pekne rozvoniava po byte. Ak máte radi ovocné sladké vône,tak túto si určite obľúbite.

Mango Ice Cream je skvelá vôňa pokiaľ sa ešte nechcete vzdať leta. Je to príjemná ovocná,svieža vôňa,ktorá vo mne navodzuje práve spomienky na leto. Táto vôňa je tiež sladká ale príde mi,že nie je taká sladká ako vyššie spomínaná sviečka Red Raspberry. Príde mi viac taká svieža a ľahšia. V lete som si túto vôňu užívala ale teraz v jeseni je na mňa už taká slabšia. Mango je v tejto sviečke dosť dominatné a ostatné vône sa mi v nej strácajú. 

Poslednou sviečkou,ktorú som si kúpila na stránkach Notino je Berry Mochi. Toto je presne tá vôňa,ktorú si v jeseni veľmi rada zapálim. Je veľmi príjemná,intenzívna,hrejivá a sladká. Je v nej dokonalé spojenie ovocia a sladkého dezertu. Všetko je vyvážené a toto spojenie ma veľmi baví. Ovocie je svieže a štavnaté a v spojení so sladkými makronkami a vanilkou sa stáva z tejto sviečky jedna z mojich obľúbených. Sviečku je cítiť v celom byte ešte dlho po jej sfúknutí. Napriek jej intenzívnej vône,táto sviečka nie je žiadny bolehlav.

Budem rada ak mi dáte do komentára vedieť,že aké vône obľubujete a že či vás jedna z týchto vôní zaujala. 

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. To jsou nejaké nové svíčky? :) No téda líbí se mi, hlavně pěkné vůně.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty mají nádherný design! Yankee svíčky nemají chybu, musím si nějakou podzimní také pořídit. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.