Preskočiť na hlavný obsah

The Body Shop

 Ahojte!

Poznáte značku The Body Shop? A vedeli ste,že jej produkty nájdete na stránkach Elnino? Ak nie,tak už to viete :-) Každopádne ako vám už názov článku mohol napovedať,tak dnes by som vám rada ukázala produkty na celé telo práve od značky The Body Shop.

Ja mám osobne od tejto značky už pár produktov odskúšaných a zatiaľ mi žiaden nerobil problém či už s pleťou alebo s pokožkou tela. Ich produkty sú fajn a nestoja veľa,takže si ich človek môže kľudne dovoliť. Dnes vám ukážem päť produktov,ktoré som v poslednej dobe intenzívne skúšala a používala. 

Ako prvé začnem so sprchovým gélom

Ja mám konktrétne doma vôňu jahody ale v ponuke majú viacero prevedení. Neviem posúdiť iné vône ale vôňa jahody je dokonalá. Ja mám rada ovocné sladké vône a jahoda v spojení so sladkou vanilkou je pre mňa to pravé. Sprchový gél má takú skôr želé konzistenciu,s ktorou sa ale dobre pracuje. Pokožku tela rýchlo a ľahko zbaví nečistôt a zanechá ju príjemnú na dotyk s dokonalou vôňou. Je vhodný pre všetky typy pokožky a zbytočne pokožku nevysušuje. Vďaka jahodovej šťave tento sprchový gél minimalizuje pigmentové škvrny,rozjasňuje a regeneruje pokožku. Aloe vera ukľudňuje,regeneruje a pomáha s hydratáciou pokožky. 92% igrediencií,ktoré sú v tomto sprchovom géle sú prírodného pôvodu. Má vegánske zloženie a samozrejmosťou kozmetiky The Body Shop je,že netestujú na zvieratách. Recyklovateľný obal je z recyklovaného plastu. 

Ďalším produktom je krém na ruky

Ja mám doma prevedenie vo vôni kokosu,ktorá je dokonalá. Vôňu kokosu mám veľmi rada a v tomto kréme na ruky je ju dosť cítiť. Samotný krém je veľmi príjemný a rýchlo sa vstrebe do pokožky rúk. Nezanecháva nepríjemný mastný pocit a ruky som po použití hebké a jemné na dotyk. Balenie má 30 ml a nosím ho so sebou v kabelke. 

Na pery mám od značky The Body Shop balzám s vôňou melóna. 

V ponuke majú opäť aj iné prevedenia. Samotná vôňa melónu je svieža a nie je umelá. Na perách ju ale časom nie je cítiť čo som v podstate rada. Balzám je na perách veľmi príjemný a ja si ho dávam kľudne aj na noc vo väčšom množstve aby som ich poriadne vyživila. Jediné čo mi vadí na tomto balzáme je jeho prevedenie. Nemám rada,ak musím do nejakého produktu siahať prstom. (Doma mám malú špachtličku,ktorú ale vonku nechcem zbytočne nosiť). Každopádne samotný balzám je super a pekne vyživuje a hydratuje pery. Pomáhal mi aj pri horúčke,kedy mi neskutočne začali praskať pery. Ak prežijete ten obal a nanášanie balzámu,tak smelo do neho. Je to skvelý produkt. 

Predposledným produktom,ktorý vám dnes ukážem je čistiací gél na pleť

Je vhodný pre všetky typy pleti. Jemne čistí pleť a póry,zbavuje mazu a zanecháva matný vzhľad. Pleť je po vyčistení s týmto gélom krajšia a vyzerá lepšie. Gél by mal pomôcť aj s akné ale to ja neviem posúdiť,keďže takýto problém nemám. Ale čo sa týka pórov,tak tie sú po použití menšie a prídú mi ako keby čistejšie. Veľmi podarený produkt,s ktorým sa dobre pracuje a nedráždi pleť.

A dostali sme sa nakoniec. Posledný produkt,ktorý vám dnes ukážem je môj najobľúbenejší a je ním energizujúca maska Nicaraguan Coffee

Táto maska vás zaujme hneď pri otvorení obalu a to krásnou kávovou vôňou. Ja vôňu kávy zbožňujem,vždy ma dokáže podvedomo nakopnúť a dodať mi energiu. Preto si chvíle s touto maskou maximálne užívam. Maska má dobrú konzistenciu,ktorá sa ľahko na pleť nanáša. Je skôr taká gélová a obsahuje jemné zrniečka,ktorými si robím jemný peeling pri dávaní masky dole s pleti. Táto maska pekne vyčistí pleť a zanecháva ju vyživenú a plnú energie. Už pri prvom použití moja pleť vyzerala lepšie a ako keby žiarila. Beriem ju ako prvú pomoc pri známkach únavy na mojej pleti. Ak vyskúšate,určite neoľutujete. 

Tak čo vravíte na značku The Body Shop? Zaujali vás jej produkty? Ako som už na začiatku spomínala,tak značku The Body Shop nájdete na stránkach Elnino.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. These Body Shop products look wonderful! A Body Shop location recently re-opened near me and I was debating stopping by. I always loved their strawberry scented items.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkoušela jsem akorát tu kávovou masku, jinak bych v budoucnu ráda zkusila třeba ten balzám nebo sprcháč! :))
    NOVINKY V MÉ SKINCARE RUTINĚ, KTERÉ POTŘEBUJETE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po tom kokosovém krému na ruce bych sáhla hned! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.