Preskočiť na hlavný obsah

Obľúbenci od značky Avène

 Ahojte!


Dneska by som Vám rada ukázala pár pomocníkov od značky Avène.


Avène Eau Thermale

Je termálna voda,ktorá je odoberaná priamo pri zdroji, uchováva si všetky svoje priaznivé vlastnosti, upokojuje, zjemňuje a pôsobí proti podráždeniu.


Najčastejšie sa používa pri:

- podráždení a začervenaní
- pri opaľovaní, spálení od slnka, pri slnečnej alergii
- na zapareniny
- po odlíčení
- po holení
- po športovom výkone
- po epilácii
- na okamžité osvieženie

Termálna voda mi vždy upokojí pokožku tela a tváre. Používam ho aj na make-up, ktorý jemne zafixuje. Toto osvieženie v lete je skvelé. Človek sa po použití hneď preberie. Používam ju aj pri poranení pokožky alebo po uhryznutí hmyzom. Pokožku upokojí a nesvrbí ma. Termálnu vodu používam aj pri svoje rutine v starostlivosti o pleť. Dávam si ju po vyčistení pleti a pred použitím séra a krémov na tvár. 

Ja mám doma 50 ml balenie, ktoré mi nezaberie veľa miesta v kabelke. V ponuke majú aj veľké 200 ml balenie. To je skvelé na domáce použitie alebo napr. do práce.

Táto termálna voda je špeciálne určená pre všetky typy citlivej, precitlivenej, alergickej, intolerantnej alebo podráždenej pleti. Moja pleť je v lete citlivá a preto používam túto termálnu vodu.



Značka Avène ma v ponuke samozrejme viacero produktov,ktoré určite stoja za vzhliadnutie. Ja mám rada aj ich radu Body,z ktorej mám doma momentálne tieto produkty:

Jemný telový peeling 


Obsahuje prírodné peelingové zložky z celulózy a jojobového vosku, ktoré sú šetrné k našej pokožke ale aj k životnému prostrediu.
Neobsahuje mydlo a je hypoalergénny. Našu pokožku jemne umýva a zbavuje odumreté kožné bunky. Ukľudňuje citlivú pokožku a používa sa 1 až 2 krát do týždňa.


Tento peeling je vážne veľmi jemný a je príjemný na pokožke. Veľmi som si ho obľúbila a používam ho 2 krát do týždňa. Pokožka je po ňom jemnejšia a hebkejšia. Som zvedavá ako si poradí v zime, kedy naše telo a pokožka veľmi trpí. Teraz tomuto peelingu nemôžem nič vytknúť.
Balenie má 200 ml a je v tube.

Hydratačný telový balzam 


Tento balzam má zaručiť 24 hodinovú hydratáciu a je hypoalergénny.
Tento krém/balzam je mojim skvelým pomocníkom. Po práci mám niekedy dosť citlivú pokožku, ktorá ma svrbí a kombinácia peelingu a tohto krému mi zatiaľ priniesla úľavu. Pokožka ma už nesvrbí a nepne. Balzam sa do pokožky pekne vpije a nezanecháva pocit mastnoty. Má ľahkú textúru, ktorá sa ľahko nanáša na telo. Pokožka je hebkejšia a hydratovanejšia. Ak vás trápi v chladnom období suchá a citlivá pokožka, tak by ste mali určite vyskúšať tento balzam. Ja si ho sem tam dám aj na ruky.
Balenie má 250 ml.





Čo vravíte na značku Avène? Poznáte, používate?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Tuto značku teda vůbec neznám, ale zaujal mě ten hydratační balzám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Everything I've tried from this brand has been really impressive! Thank you for sharing!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.