Preskočiť na hlavný obsah

Značka Caudalie

Ahojte!

Poznáte značku Caudalie? Táto značka je na trhu už pár rokov a myslím si,že určite si našla veľkú obľubu u zákazníkov. Ja som od tejto značky skúšala pred pár rokmi nejaké vzorky ale k dôkladnejšiemu testovaniu som sa dopracovala až teraz. Práve v dnešnom článku si môžete prečítať o troch produktoch na pleť od tejto značky,ktoré som nejaký ten mesiac testovala.

Základom pre peknú pleť je určite jej čistenie. Ja si nedokážem predstaviť jeden deň bez toho aby som si ju dôkladne nevyčistila. K čisteniu som si v poslednej dobe obľúbila peny,ktoré krásne dočistia moju pleť po odlíčení. Vrelo môžem odporúčiť penu Caudalie Vinoclean.


Táto pena je vhodná pre všetky typy pleti a mojej zmiešanej pleti veľmi vyhovuje. Ľahko a jemne pleť vyčistí a zbaví ju aj makeupu. Sťahuje póry a celkovo pleť rozjasní. Veľmi som si zvykla na efekt,ktorý robí na pleti. Pomocou dvoch pumpičiek peny moja pleť vyzerá lepšie,je hydratovaná a nie je podráždená. Dokonalo pleť pripraví na ďalšiu starostlivosť. Táto pena obsahuje 97% zložiek prírodného pôvodu a má vegánske zloženie. Verte mi,že vaša pleť si túto ľahučkú penu veľmi obľúbila ráno a aj večer.

K mojej starostlivosti o pleť učite patria peelingy a masky,ktoré používam pravidelne a ktoré dodávajú mojej pleti niečo navyše. Mám rada rôzne prevedenia a nebojím sa skúšať nové produkty a aj vďaka tomu niekedy objavím poklady,ktoré zaradím do svojej rutiny. Jedným z takýchto produktov je určite aj peelingová maska Caudalie Vinoperfect.


Osobne veľmi zbožňujem rozjasnený efekt na pleti a práve preto mám veľmi rada masky,ktoré moju pleť rozjasnia a dodajú jej potrebné živiny. Táto maska/peeling je šetrná k pleti ale zároveň ju pekne zbaví odumretých buniek. Túto masku stačí mať na pleti len 10 minút a želaný efekt sa na pleti ukáže. Každým ďalším použitím masky na svojej pleti vidím dlhodobejšie účinky. Pleť je hydratovaná ale zároveň krásne a prirodzene rozjasnená. Caudalie Vinoperfect používam dvakrát do týždňa. Pekne sa pomaly zbavujem čiernych bodiek,póry vyzerajú menšie (k tomu prispieva aj vyššie spomenutá pena),redukuje mastnejšie miesta na pleti (hlavne v T-zóne). Ja som proste s touto maskou veľmi spokojná.

V dnešnom článku vám rada ukážem ešte jednu masku,ktorá by vám nemala uniknúť. Caudalie Vinosource-Hydra je veľmi príjemná maska,ktorá dodá pleti hydratáciu,ktorú pleť vždy potrebuje. 


Je skvelá ako taká SOS maska,ktorá dokáže pleti uľaviť,ukľudniť ju a intenzívne ju vyživiť. Skvelo sa hodí pleti,ktorá javí známky únavy (napríklad po prebdenej noci alebo po náročnom dni). Opäť stačí len 10 minút a vaša pleť si bude ochkať blahom. Efekt masky sa dokonalo ukáže po dlhšom používaní. Nečakajte zázrak po jednom použití. 

Presvedčila som vás týmto článkom o vyskúšaní značky Caudalie? Zaujala vás? Skúšali ste už nejaký produkt od tejto značky? Určite mrknite na stránky Elnino,kde nájdete viacero produktov od značky Caudalie.


Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.