Preskočiť na hlavný obsah

Tangle Teezer

Úprimne,ani by ma nenapadlo,že raz budem písať recenziu na hrebeň ale tie,ktoré máte problém s rozčesávaním vlasov má určite pochopíte. 

Ja som človek,ktorý veľmi vlasy nerieši čo sa týka účesov. Nemám potrebu si vlasy nejako extrémne upravovať. Sem tam si ich vyžehlím. Niekedy si vlasy natočím a do práce si väčšinou robím cop. Každopádne učesané vlasy musím mať samozrejme vždy. Problém je,že od malička sa mi neskutočne vlasy pletú. Prípravky na vlasy to samozrejme vždy zlepšia ale s klasickým hrebeňom to aj tak nebolo úplne bezbolestné. 

S kefou Tangle Teezer som neskutočne spokojná. Doma mám kompaktné balenie,ktoré dokonalo padne do rúk a ľahko sa s ním pracuje. Toto prevedenie je skvelé aj na cesty alebo do kabelky čo oceňujem. Keď som bola mladšia,tak som mala kamošku,ktorá si stále brala do mesta kefu aby si mohla učesať vlasy. Myslím si,že toto prevedenie by jej vyhovovalo viac,keďže sa zmestí aj do menšej kabelky. 

Pravda je,že od kedy používam kefu Tangle Teezer, tak už po žiadnom inom hrebeni /kefe nesiaham. Neskutočne som si túto kefu obľúbila (toto je v poradí už asi tretia kefa,ktorú od tejto značky mám). Skúšala som aj napodobeniny týchto kéf na vlasy ale ani jedna sa nevyrovná originálu. 

Poslednú kefu som si kúpila v peknej sade Hello Sunshine. Táto sada obsahuje kefu na vlasy v krásnom prevedení Compact Styler Pearlescent Matte Chrome,ktorá je šetrná k vlasom a aj k pokožke hlavy. Druhým produktom,ktorý táto sada obsahuje a ktorý si tiež podľa mňa obľúbite je Invisibobble Sprunchie Simply The Zest gumička do vlasov v limitovanej edícii. Takýto druh gumičiek do vlasov mám veľmi rada,keďže vlasy zbytočne nezaťažujú, neničia ich a nelámu ich. Táto gumička skvelo drží vlasy a pritom nemáte nepríjemný ťahavý pocit. 

Značku Tangle Teezer nájdete na stránkach Notino. 







Komentáre

  1. Tangle teezer používám také několik let a nedám na něj dopustit. :) Máš krásný zlatý, tohle provedení se povedlo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám od Tangle Teezer 2 kefy a som maximálne spokojná. Nechápala som, ako môžu ľudia tak milovať hrebeň, ale odkedy túto značku používam, tak im úplne rozumiem :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.