Preskočiť na hlavný obsah

Rýchle jarné líčenie pomocou piatich produktov

Ahojte! 

Jar máme v plnom prúde a konečne to aj vonku vyzerá ako v jari a nie ako v zime. S príchodom jari rada siahám po ľahšom makeupe. Práve dnes vám ukážem rýchle jarné líčenie pomocou piatich produktov.

Ja osobne nemám nejako problematickú pleť a tak,si správnym základom dokážem dovoliť bezproblémov chodiť z bytu aj nenamaľovaná. Preto aj pri svojich jarných líčeniach nepoužívam makeup, BB ani nič podobné. Sem tam korektor na nejaké tie nedokonalosti. Každopádne základom je u mňa lícenka,ktorá krásne zvýrazní líčka s dodá im tu správnu farbu. Čo sa týka líceniek, tak uprednostňujem púdrové (tento rok som si dala za úlohu skúsiť aj tekuté). V jari siaham po ružových odtieňoch, ktoré dodajú pleti pekný zdravý vzhľad. Tentokrát som siahla po lícenke od značky Bourjois. Tie stoja málo peňazí a dobre sa s nimi pracuje. Na pleti vyzerajú prirodzene a majú rôzne odtiene. Ak po jednej siahnete,určite budete chcieť aj ďalší odtieň. Za zmienku stojí určite aj ich rozjasňovač, ten je tiež super.

Ďalší produkt,ktorý musím mať pri jarnom líčení ale aj pri každom jednom aké si doma robím je rozjasňovač. Ak mám byť úprimná, tak bez rozjasňovača nemám žiadne svoje líčenie. Dávam si ho vždy na lícne kosti a pri tomto líčení som si ho dala aj do kútikov očí. Rozjasňovač na očiach mám veľmi rada. V obchodoch nájdete neskutočne množstvo rozjasňovač v rôznych farbách a je len na vás,po ktorom siahnete. Ja ich mám doma viacero a dnes som siahla po L'Oréal Icoconic Glow, ktorý je za mňa univerzálny a má veľmi pekný odtieň. Na pleti vydrží bez pohnutia celý deň.

Bez čoho sa pri líčení samozrejme neobídem je určite riasenka. Za tie roky čo sa líčim som vyskúšala veľké množstvo riaseniek. K niektorým sa vraciam opakovane a jednou z takých je aj táto od Catrice Lift Up. Na očiach urobí pekný efekt a neopadáva. Dávam si ju hlavne ak chcem prirodzený efekt ale zároveň chcem riasy zvýrazniť. V podstate vtedy ak chcem aby moje riasy bolo vidieť ale nechcem aby to bolo prehnané (snáď ma chápete). Každopádne táto riasenka je cenovo prijateľná a urobí na očiach veľkú parádu. 

Ďalším produktom,ktorý používam pri každom líčení je určite produkt na úpravu obočia. Dnes som siahla po Maybelline Tattoo Brow 36h ceruzke na obočie,ktorú z drogerkových produktov na obočie mám najradšej. S touto ceruzkou sa dobre pracuje aj keď ma hrubší hrot. Pekne vyplní miesta,kde nemáte chĺpky a je brutálne pigmentovaná (pri používaní si treba na tú pigmentáciu dať pozor). Na obočí drží bez pohnutia celý deň. Pre niektoré môže byť problém to,že ceruzka je mäkká a tak sa s ňou nedajú vykresliť jednotlivé chĺpky. Ak máte ale obočie husté,tak ju budete milovať. 

Posledný produkt, ktorý neodmysliteľne patrí k ľahkému líčeniu je určite rúž. Mne sa ale ešte viac k jarnému líčeniu hodí lesk na pery. Osobne lesky na pery nemám rada a tak mám doma asi len tri ale všetky tri zbožňujem a jeden z nich je aj tento od značky Maybelline Lifter Gloss. V ponuke má veľa odtieňov a ja som si zamilovala odtieň 002 Ice. Tento lesk na pery má dokonalú vôňu,je neskutočne príjemný na perách a čo je dôležité nelepí. Osobne neznášam lepkavé lesky na pery. Preto ich väčšinou nepoužívam ale tento lesk je iný. Samozrejme na perách nevydrží celý deň ale nie je problém ho počas dňa reaplikovať. Ak chcete v teplejších dňoch používať lesky na pery,tak tento vás určite očarí a nesklame.

Dúfam, že sa vám dnešné rýchle a jednoduché jarné líčenie páčilo a že si z týchto produktov vyberiete nejaké,ktoré budete mať radi tak ako ja. Všetky použité produkty nájdete na stránkach Notino.


S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Moc pěkné a jednoduché líčení, na jaro ideální. :) Produkty neznám, ale moc ráda vyzkouším tu řasenku. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.