Preskočiť na hlavný obsah

Rúže na pery,ktoré zbožňujem

Ahojte!

Neviem ako to je momentálne presne na Slovensku ale tu v Čechách sme sa konečne už skoro všade zbavili respirátorov. To znamená len jedno,že som konečne mohla vytiahnuť všetky obľúbené rúže. Konečne ich môžem ukazovať svetu a ja vám v dnešnom článku ukážem pár rúžov, ktoré patria k mojim najobľúbenejším. 

Medzi značky,ktoré mám veľmi rada patria L'Oréal, Gabriella Salvete, Maybelline, Nyx Cosmetics,Rimmel London..Samozrejme to nie sú všetky,ale toto sú ľahko dostupné značky,ktoré vyrábajú veľmi kvalitné rúže za super ceny. 

L'Oréal Paris Infallible Les Macarons patrí k rúžom, po ktorých siaham dosť často. Hlavne po odtieni Dose Of Rose, ktorý nie je nápadný ale zároveň pekne zvýrazní pery. Rúž na perách drží celý deň a aj večer mám problém s jeho odlíčením. Za mňa to je neskutočný držiak. 

Gabriella Salvete má tiež veľmi kvalitné rúže. Mám rada ich klasické rúže ale viac som si obľúbila ich matný tekutý rúž,práve preto,že je dokonalo matný. Na perách vyzerá skvelo a napríklad odtieň Pink Passion zbožňujem hlavne v lete. Je to krásna žiarivá farba. 

O Nyx Lip Lingerie XXL rúžoch som vám už na blogu písala. Sú to za mňa veľmi podarené rúže, ktoré majú skvelú výdrž a dokonalé odtiene. Na perach vyzerajú skvelo a nemusím sa báť,že sa mi počas dňa zotrú. Držia na perach bez problémov celý deň. 

Maybelline SuperStay rúže sú jedným slovom dokonalé. Či ide o ceruzky Ink Crayon alebo tekuté rúže Matte Ink,tak určite nebudete ľutovať,keď si nejaké kúpite. Majú veľa odtieňov a tak si každá určite vyberie minimálne jeden,ktorý bude zbožňovať. Ja mám viacero svojich obľúbených odtieňov. Majú v ponuke nude odtiene ale aj výrazne odtiene,ktoré si zamilujete. A limitky,ktoré sú na trhu sú tiež veľmi kvalitné. Napríklad Coffe Edition je proste láska. 

Ak by vám táto dávka rúžov nestačila, tak napríklad Janka na svojom blogu píše o rúžoch od značky Rimmel London, ktoré mám tiež veľmi rada. Ako si môžete všimnúť, tak ja v dnešnom článku píšem hlavne o tekutých rúžoch. Ona píše práve o klasických rúžoch, ktoré ja osobne až tak často nepoužívam. 




Komentáre

  1. So many gorgeous lip products! There is nothing better than a statement lip!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, barvy krásné, mne samozřejmě nejvíce zaujala ta nejvýraznějí. Nyx znám, ale Loreal vypadá velmi komfortně i obalem. Díky za tip. Měj pěkný den. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.